Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaRk

30 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan visszatérünk...
Sziasztok. Sajnálom, hogy a héten nem tudtam megcsinálni a videót, amit beígértem, de mindenre van magyarázat. :) Szóval, az volt a gondom, hogy valami vírus volt a gépemen, ami a system32-ben volt, és én ezt szépen, okosan letöröltem, csak, hogy utána várhattam, hogy betöltsön a…..
Szeretnék elnézést kérni, mivel az utóbbi időben nem igazán voltam aktív tag. Ez a szabadidőm hiányának tudható be. A jövőhéten most már mindenképp szeretnék csinálni egy bemutatót, remélem össze fog jönni végre.Első alanynak egy igazi klasszikust tervezek, ami egy katonai…..
Mivel többen leírták, hogy jelenleg mivel tevékenykednek gondoltam én is megteszem ezt. Tehát jelenleg még nem kezdem el megszerkeszteni a játékbemutató videót, de az ötlet már a fejemben van. Úgy gondolom jövő hétvégére meg is tudom ezt valósítani. Remélem, nem fog csúszni a…..
 Ez egy rövid bejegyzés lesz. Tehát akkor kezdjük is: D4RK úgy döntött, hogy nem szeretne a csapat tagja lenni. Nem értem, hogy miért jelentkeznek olyan emberek, akik visszamondják jelentkezésüket... Ha jelentkezel valahova, akkor azt már csináld végig (pont) Amúgy egy kicsit…..
MaRk 2012.02.01 19:38:24
Gamers Brotherhood Új tag: MaRk 2012.01.24 19:51:00
Még egy új taggal bővült a Gamers Brotherhood csapata, MaRk-al (velem).Először is személyesen szeretnék mindenkit köszönteni, aki olvassa a blogot, tőlem legtöbb esetben játékbemutatót várhattok, de néha lehet lesz egy-két kivétel. Videókat úgy gondolom 2 hetente, ha időm úgy…..
A legutolsó jelentkezőnk Mark. A videójára nem úgy tekintettem mint első játékbemutatóra és még így is egy egész jó eredmény született: Pozitívumok Játékválasztás Jó hallgatni a hangodat :D Minden lényeges dolgot elmondtál Negatívumok: Nem tudom hogy csak…..
Let's Play GMOD Hosszú kimaradás 2012.01.15 09:49:32
Elsősorban, mindenkitől elnézést kérünk, ezért a majdnem 1 hónapos kimaradásért. Ennek is megvolt az oka, elkezdődött az újév, mi is iskolába járunk, tehát nekünk is most volt a félév, amire sokat tanultam (MaRk), részben ez volt a kimaradás oka, de most már újra minden a…..
Boldog új évet kívánnak mindenkinek a Let's Play GMOD szerkesztői!..
A következő videó jövő hét elejére várható, és valószínűleg a Rablás epizód 2. része lesz...
Let's Play GMOD Boldog Karácsonyt! 2011.12.24 00:15:00
Eljött december 24.-e, ezért a Let's Play GMOD tagjai is, boldog karácsonyt kívánnak minden nézőnek! ..
A következő epizód valószínű, hogy "A rablás" 2. része lesz. A videó várható időpontja, jövőhét csütörtök-péntek. Az utóbb leírt napokig részemről(xXMaRkXx) ne várjatok videót. Lehet, hogy doomi96-túl lesz új rész, de ez nem 100%...
A karácsonyi részről szeretnék közölni egy rövid, hírt. Egyéb okok miatt az epizód 1 nappal később fog felkerülni a YouTube-ra, de kárpótlásul elvileg csinál ma egy videót doomi96...
Egy rövid hírrel szeretnék szolgálni a karácsonyi epizódról.Szóval, a videót 10-15 percesre tervezem és előreláthatólag már csütörtök délután fent lesz a YouTube csatornámon. ELŐRE IS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :-)..
Új videó érkezésének időpontjáról szeretnék hírt adni, hogy miről fog szólni, az meglepetés lesz. Szóval a videó pénteken, azaz 16.-án fog érkezni. Kb. 10-15 percesre tervezem, remélem ez meg is lesz. Van rá esély, hogy előtte is kikerül videó, de azok rövidebbek lesznek...
 Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy a YouTube profilomra, PM-ben írjatok olyan kihívásokat, amiket a jövőben szeretnétek látni videókban megvalósítva...
 Tudom, hogy korai, mert még 3 hét van karácsonyig, de azért összedobtam gyorsan egy egyszerű karácsonyi kinézetet a blognak. Csak a logo változott, és beraktam egy hóesős javascriptet, ami nem nagyon látszik a fehér háttér miatt.Új videó előreláthatólag csak jövőhét…..