Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GalileoG

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és most nem azokra gondolunk, amiket a kinyúlt garbónyakba motyogó professzorok néznek hajnal kettőkor a köztévén, hanem mondjuk a XXI. századra, vagy az On the Spotra, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak,…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
GalileoG 2012.10.21 12:31:51
@z: Erre volt a Csillag születik, amiben aztán akármivel lehetett indulni, a végén mégis az énekesek maradtak. Ez azért sokat elárul a keresletről.
GalileoG 2012.10.21 13:02:03
@korareggel: Igen, borzasztóan zavaró, néha nem is tudok figyelni arra, amit mond, csak azt a sivító levegővételt hallom. Bár a múltkor tőlem azt is megkérdezte valaki, szerintem miért ordít ez a nő állandóan. Mondtam neki, szerintem a hatásfokozás kedvéért. De azt hiszem, ez is inkább csak idegesítő, mint lelkesítő. Pedig szeretem például Nóri humorát egyébként, de valahogy az élő adások alatt ebből semmi nem jön le.
GalileoG 2012.10.21 13:20:49
@kispisti: Csak annyit szeretnék, hogy olyan emberek szerepeljenek egy énekes tehetségkutató műsorban, akik tudnak énekelni. Szerintem ez nem nagy kérés. És az a legnagyobb baj, hogy a mostani "énekesek" nem csak az élő műsorban voltak szarok, hanem korábban is, ami nem írható a lámpaláz számlájára. És mielőtt valaki azzal jönne, hogy ha jobban tudom, miért nem én csinálom: én nem tudok énekelni, de van legalább önkritikám, ezért ülök szombat este a fotelban és szeretnék lelkesen szurkolni a tehetségeknek. Sajnos néhányuknak szintén inkább a fotelban lenne a helye.
A Való világ utolsó hetében az RTL megpróbálja a meglehetősen közepes nézettséget kicsit felturbózni, és bezavart tíz egykori villalakót, hadd kavarják fel az állóvizet jeligével, ami kertévés nyelven nagyjából azt jelenti, hogy legyen még több üvöltözés, sírás,…..
Hiába vártunk 20-25 perc véres rettegést, 18:30-kor az RTL Klubon a bulvár Híradó helyett a bulvárhíradó, a Fókusz kezdődött el. Az idő teltével a feszültség is fokozódott, mígnem egy illetékestől megtudtuk, hogy durva műszaki hiba van az RTL székházában. Úgy tudjuk, a…..
Azt mondja a vörös rébék a tévében, hogy pénzbevonzó tűzvarázslatot tud mondani CSAK ma, de végül is kurvára mindegy mit mond, mit kínál, rontáslevevést, vagy jövendőmondást, esetleg egy bibircsók kvázi levarázsolását tévén keresztül, és felőlem lehet a Világ Legjobb…..
GalileoG 2011.10.11 11:12:39
@Leadfoot: "egy ilyen tévés jósda vagy csodatevő miben különbözik bármelyik vallástól?"
Sajnos én is ugyanerre jutottam. A múltkor nagyon felhúztam magam ezeken a műsorokon, aztán végiggondoltam, hogy nem is lehet olyan törvény, ami tiltaná az effajta tevékenységet. Gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint egy vallás. Szabadon eldöntheted, hogy hiszel-e benne, ha meg igen, akkor magadra vess.