Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lungz

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem from Atlantis Helyreigazítás 2012.05.31 12:57:00
Mondanom kell valamit. Ha úgy tűnik majd, hogy fizetett pr-cikket olvasol, tévedsz. Nem fizetett. Proof reading sem volt, ezt most csak úgy kilövöm az éterbe. Minden szentnek maga felé lóg ki a lóláb, holott én csak tisztába szeretnék tenni néhány dolgot. Ennyi a cél, se több.…..
KIFÚJVan itt néhány tény és adat. Ha televíziócsatorna lennék, kiírnám, hogy kommentár nélkül, és hazudnék, mert némiképp úgyis magyarázom. Szabad felhasználásra mindenki raktározza el, emésztgesse. 1 000 000 000 Percenként 10 lélegzetvétellel számolva (ami 6…..
Blog.hu Sablonok Testreszabás 2008.11.10 08:10:00
Menük Sokan kérdeztétek (jogosan), minként lehet szerkeszteni a különböző sablonokban megjelenő menüket. Így: Nyisd meg a sablont szerkesztésre (a listában a sablon szerkesztése gombra kattintva). A menük rendszerint az oldal tetején vannak, ezért a sablonnak is az elején…..
Nem from Atlantis Űzzük 2011.12.08 16:19:00
KIFÚJ Boncolgatás előtt nagyvonalak. Sok szál fut össze, amikor a sport témáját kell elkezdeni fejtegetni. Térítés nem lesz, de azért megvizsgálnám, hogy aki nem sportol, az miért. Létezik ugye az az álláspont, amit egyik barátom kiválóan fogalmaz meg és képvisel: a…..
KIFÚJRégóta játszadozom a blogírás gondolatával. Pont, mióta az előzőt befejeztem.Akik azt nem szerették, azok ezt se fogják. Fix.Akik viszont azt valami miatt szerették, azok ezt nem amiatt fogják, vagy nem fogják, feltéve, hogy az a valami, ami miatt a másikat szerették, nem a…..