Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telefonoszsolti.hu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZIRCINFO Mindenki Karácsonya 2011. 2011.10.13 22:47:00
A programokról sokszor hallani olyan visszhangot, mely az elégedetlenséget tükrözi. Utólag, sokszor ködösen, homályosan fogalmazva, és természetesen nem a szervezőkhöz intézve.Tovább► Az évek óta megrendezésre kerülő Mindenki Karácsonyával kapcsolatban is sokszor…..
telefonoszsolti.hu 2011.10.25 23:45:52
Üdv Mindenkinek!

A "Mindenki Karácsonya" szerintem akár még azt is jelenthetné, hogy Mindenki hozzá tehetné azt az apró de saját szívéből jövő felajánlását, amitől színesebb és összetettebb lehetne az egész forgatag. /Ha nem is mind de azért sok kicsi sokra megy./

A központot és a 82 -es főút Zircre eső hosszát egy kevéske összefogással csodás ünnepi hangulatúvá lehetne varázsolni. Nem muszáj örökké azt lesni, várni, hogy vajon idén mit talált ki az a néhány lelkes önkéntes, akiktől még az igényeink kinyilatkoztatását is sajnáljuk. /Lásd! 24 szavazat/

Arról nem is beszélve, hogy az együtt töltött idő és az önzetlen hozzátételek sokkal közelebb hozzák egymáshoz még az "egy városban, mégis külön" élőket is. :-)
Elvégre a karácsony a szeretetről, vagy miről kéne, hogy szóljon...

Én például simán bevállalom, hogy egy üstházzal kiállok az üzletem vagy akár a KARÁCSONYFA elé, forró teával esetleg forralt borral kínálni az arra járó melegedni vágyókat. Igazából az sem okozhat gondot, hogy néhány színes izzót tegyek a boltom előtti néhány fára, ami mind a portát, mind a 82 -es főút azon szakaszát karácsonyosíthatná egy kicsit.

Valójában akkor lenne szép a dolog ha nem csak egyedül tenném meg ezt, mert akkor valóban Mindenkié lehetne az idei zirciek Karácsonya. Ha van rá igény Én biztosan ott leszek.

Ui: Forralt boros, teás már van! Sok sok izzós, bejglis, zsíros kenyeres és csillagszórós kerestetik!
Hajrá Mindenki!

Üdv. és Minden Jókat!
Zsolt
 Lezárult a Zircinfo „Szeretnéd, hogy megépüljön a Zircet elkerülő út?” című szavazása. Felhívjuk a figyelmet, hogy az eredmény nem tekinthető reprezentatív felmérésnek.2011. 10.03.-től egy héten keresztül lehetett szavazni négy különböző megállapításra a…..
telefonoszsolti.hu 2011.10.16 14:53:32
@bella _ciao:

Üdvözletem!

Őszintén örül a szívem, hogy ütközött a véleményünk, javarészt azért mert ezek az események mindig építően hatnak rám és segítséget nyújtanak a továbblépéshez. A tisztán látáshoz jól jön ha van kontraszt.

A buszos példa, a megtörténte miatt volt felkínálandó. Nem szretném, hogy megakassza az eseményeket! /A turisták ugyan is autóval is érkezhetnek. :-)/

A másik két példám szintén valós alapokon nyugszik. Az akkori valómnak az adott tudásszintjéhez mérten megcselekedett tetteinek eredményei.

Egy induló, kezdő vállalkozás és néhány lelkes "AMATŐR" a "SEMMIBŐL", gondolati szintről megteremtett rendezvénye, amely sem marketing sem egyéb jellegű támogatást nem kapott./ Azért itt jegyezném meg, hogy van néhány munkáját és idejét nem sajnáló lelkes ember, akik előtt mélyen meghajolok, mert Ők voltak a SEGÍTŐ kivételek, akik nem a szabályt, hanem a teremtést erősítették.

Az utolsó bekezdést nem közhelynek szántam. Ha ez vezette volna az ujjaimat, az ellene lenne, ama indító szándéknak, amely részemről minden esetben építő töltetű.

Hiszem és bízom abban, hogy a lelkem előtt a hitem és az optimizmusom lesznek a legutolsó dolgok, amelyek elhagynak engem. Neked csak köszönni tudom, hogy ezen hitemben erősítesz!

Ismételve magamat elnézést ha sértettem valamit. A szándék sokat jelent de belátom, nem mindig elegendő... :-)

Köszönöm, hogy kaphattam és örülök ha adok!

Tisztelettel és Minden Jókat kívánva, Üdvözlettel:

Kovács Zsolt
telefonoszsolti.hu 2011.10.20 23:54:02
@bakony_a_vilag_kozepe: Örvendezek vala!
:-)
Köszönöm szépen a bátorítást!

Ui: Ha kerülő út nincs is, kiutat mindig lehet találni. /Én legalább is azon vagyok.../ Egy bölcs barátom azt mondta egyszer, amikor válságos képet festettem néki a világról, hogy idézem: "Soha ne feledd, hogy a jó Isten mindig annyit mér rád, amennyit még éppen elbírsz!"

Ezt biztosan nem Ő találta ki de ezek szerint mindig van kiút. :-)

Javaslom, hogy találjuk meg együtt, aztán fogjunk ásót és tegyünk is érte minél többet!

Üdv, és további Minden Jókat!
Zsolt.
telefonoszsolti.hu 2011.10.21 00:02:40
@bakony_a_vilag_kozepe: EGÉSZSÉGEDRE!
Én sajna józanul is ilyen vagyok. Vagy nem sajna, vagy mi, vagy nem tudom...
Summázva ez van.

Szóval, tehát Üdv. és Jó éjt!
ZIRCINFO Kik azok a Táncorgók? 2011.10.10 16:09:00
 A Táncorgók tánckör megjelenése Zirc kulturális palettáján mindenképpen revelációként értékelhető. Ha csak azt tekintjük, hogy jelen pillanatban a város viszonylag kevés, - a felnőtt korosztály tagjait tömörítő – közösségi színtérrel rendelkezik, amely az…..