Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitamin51

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb hidegburkolatot hoztam ma nektek, ami annak ellenére, hogy a magyar piacokon is elérhető, mégsem tekinthető népszerűnek hazánkban. Mi is ez valójában? Ez egy kerámia burkolat, mely megjelenése egy speciális eljárásnak köszönhetően az igazi fa hatását kelti.…..
Az őszt sokan, mint a kerti teendők nélküli időszakot ismerik, ami persze nem igaz, ez egy nagyon izgalmas időszak kert-szempontból, rengeteg mindent lehet ültetni a hagymásoktól kezdve, az évelőkön át, egészen a sövényig, vagy gyümölcsfákig. Ilyenkor kezdhetjük el a…..
vitamin51 2015.04.27 13:25:01
@magyar bucó: Tisza-tót hasonlítani egy kerti medencéhez, főleg ha dézsásról van szó, enyhén szólva is ostobaság! Nyilván nem egyformán működik a kettő, hisz nem csak mélységben de szélességben is enyhén szólva, fényévnyi a különbség. Kissé kekecnek tetszik lenni, és meglehetősen egomán, próbálja ki, hogy elhiszi a többi kommentelőnek is amit leír, nyilván nem az ujjukból szopják ki a véleményt!
A  remény  kongresszusa   2013 október 12 fontos dátum  a  XXI.  századi  Magyarország történelmében.  „Vagy bolondok vagyunk s elveszünk egy szálig;  vagy ez a mi hitünk valósággá válik”. Ez  lehetne …..
vitamin51 2013.10.17 09:34:29
Skolem hozzászólása kicsit fura, tele van ellentmondással. Pl. a szabadság szó értelmezése: "ha nem lenne itt szabadság, akkor nem mehetett volna ki félmillió ember az országból máshol munkát keresni". Milyen szabadság az, ahol félmillió embernek külföldre kell mennie az országból, munkát keresni? Felfogás kérdése az egész, ti úgy látjátok, hogy hurrá kimehettek dolgozni, mi úgy látjuk, hogy sajnos ki kell menniük dolgozni, itt hagyva családot, otthont, azért, hogy fussa kenyérre! Óriási a különbség, arról nem is beszélve, hogy azt a lehetőséget, hogy bárki, bármikor külföldre utazhasson, nem Orbánnak köszönhetjük! Az EU-val kapcsolatosan is csak játssza a fejét Orbán, persze hogy nem akarja kivinni az országot belőle, hiszen szüksége van rá mint a falat kenyérre. Csak az agymosott honfitársaival próbálja elhitetni, hogy ő milyen kemény, nem hagyja,hogy az a gonosz, csúnya EU bántsa a magyarokat! Ellenkezik velük mindenben a világon, de csak az utolsó pillanatig, ha szakadásra kerül a cérna, akkor mindig megtalálja a módját a visszakozásnak!
pedes75, Gyurcsány nem Orbán, neki nincs szüksége seggnyalókra, untig elég, ha az értelmi szintjüket felvillantják híveik, azzal többre megy, mint egy bégető nyájjal. Közös dominózás, orosz tea stb. stb. lehet, hogy fidesznyiknél így működik, de ebből nem következik egyenes arányban, hogy a DK ugyanezen az elven működne!
Furcsa, hogy ezeknél a negatív hozzászólásoknál az észérvnek nyoma sincs.
Talán az eggyik leghíresebb, és legrégibb átverő a piacon, mégis még mindig vannak sajnos akik bedőlnek neki. simulékony stílusa, és jó rábeszélőképessége van.A gyanu:hírdetésében nem ad meg semmilyen telefonos elérhetőséget, csak személyesen tudod őt felkeresni.…..
Idén elég sok fagyit megkóstoltunk a városban, de igazából egyik sem volt az az óriási áttörés. Az ex-Oázis fagyizók voltak a favoritjaim pár éve, idén meg csak kerestem, kerestünk párommal az "áttörést" . Reggel feleségem kiszúrta a dunaparti Eszterházy…..
vitamin51 2011.10.12 11:11:03
@geucsa: A piac bejáratánál, a Budapest Bank felőli oldalon, van egy cukrászda, hát ott nagyon finom a fagyi!!!