Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albandy

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
KukiMuki(!) küldött egy régi 576 kB-os cikket egy játékról, melyet porig aláznak (27% ráadásul mindezt két oldalon!) és nagyon szívesen kipróbálnám. Nagyon ritka egy játék lehet, 2001-es és nélkületek nem fog menni. Azt sem tudni, pontosan mi a neve, mert egyszer Winthrop's…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Albandy 2007.11.04 18:29:18
Albandy 2007.11.04 20:32:15
Albandy 2007.11.05 16:32:19
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Albandy 2007.10.15 17:05:48
Albandy 2007.10.16 14:26:25
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
Albandy 2007.10.14 10:20:55
Albandy 2007.10.14 13:04:43
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
Albandy 2007.10.11 20:08:10
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..