Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whip

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júliustól negyedévente ellenőrzik majd a cukorbetegek szénhidrátfogyasztását, s aki nem tartja be az előírt diétát, az nem kaphat a korszerűbb gyógyszerből. Első ránézésre akár logikusnak is tűnhet a rendelkezés, de nem csak ésszerűtlen, hanem etikai szempontból is aggályos...
Hamarosan itt a nyár és vele együtt a kellemetlen élősködők, a szúnyogok is. Kellemetlenek, de néhány, általuk terjesztett kórokozótól eltekintve ártalmatlanok. Az Engage ezzel szemben egy olyan világot tár elénk, ahol a rovarirtás nagyipari módszerekkel, pisztollyal,…..
Whip 2012.05.08 18:06:50
Nemrég futott be Androidra is a Square Enix multimédia-öszvére, az Imaginary Range második része is, így aztán épp időszerű, hogy ejtsünk néhány szót róla. Az IR egy interaktív képregény, amit különböző extrákkal raktak tele az alkotói, így a szimpla lapozgatás mellett…..
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Még a PHP 5-el frissítésként megjelent a PDO is, mely egy natív absztrakciós réteg a webfejlesztés során. Használatával egységes formában kezelhetünk többféle adatbázist, és jobb esetben minimális módosítással cserélhetjük ki az adatbázis kiszolgálót. Előnye, hogy a PHP…..
WebKuvik - Hu húúú Git 2011.12.20 14:59:00
Elérkezett az idő amikor nem halogathattam tovább és bele kellett vetnem magam a verziókezelő rendszerek csodás világába, méghozzá kicsit szűkítve a kört: a Git lett a kiszemelt eszköz. Mint már sokszor most is a "mi a fenéért is nem foglalkoztam vele eddig?" érzés…..
WebKuvik - Hu húúú Yii Framework 2011.11.30 14:19:00
Nem tetszik már a "spagetti kód"? A munkatársaiddal nem látjátok át egymás kódjait? Unod, hogy folyamatosan hasonló feladatokat kell megoldanod, és mindent a nulláról kell kezdened? Az ilyen és ehhez hasonló problémák orvoslására valóak a php keretrendszerek. Többet is…..