Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MestiJani

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véres Játékok Krum kán falán 2015.10.09 21:04:15
- Másszunk fel a falra. – javasolta Jani.- Minek?- Hát…szeretnék lehugyozni onnan. Bulgáriában voltunk. A dunai bolgárok első központjának és fővárosának helyén, Pliszkában. Itt állt az Avar Birodalmat végül összeroppantó Krum kán palotája is. Bolgár barátaink egy jó…..
Véres Játékok Sokkoló hírek 2015.10.09 20:58:22
Érzékeny búcsút vett a blog Bányai Ádám szerkesztőtárstól. Nem vesztünk össze vele, semmilyen jelentős konfliktus nem alakult ki kettőnk között. Csupán úgy véltem, hogy a történetek elmesélése jobb, ha egységes szemléletmódot tükröz, letisztultabb így a kép. Az hogy…..
Véres Játékok Almapálinka 2015.05.24 19:36:07
Szürkületkor meggyúltak a tábortüzek. A földsáncok bennrekesztették a füstöt. Ez olyan látványt nyújtott, mintha köd szállt volna alá a sátorrengetegre. Egy üveg pálinkával állítottunk be Oleg Kozlenko, másnéven Helgi Stalingradék táborába, hogy ezzel háláljuk meg a…..
Véres Játékok Kocsmai játékok 2015.05.24 16:05:33
A kocsmából kifelé kövér vércsík és tócsák jelölték az utat. -Add kölcsön a késedet – kérte Szesz Geri – játszunk egyet. A játék lényege, hogy a padlóba kell dobni a kést, minél közelebb a másik lábához. Meg is lett az eredménye. Geri nem rég épült fel a…..
Óbuda, 2015. V. 23. ..
Véres Játékok Haraso! 2015.05.24 14:58:14
Minden rendben van Anyu! – mondtam a telefonba – Túl vagyunk a csatákon….Nem, senki sem sérült meg. Tényleg jól vagyunk. Nagyon kedves emberek vannak itt. Nincsen baj. Abban a pillanatban éppen egy srácot vittek el előttem hordágyon. Ha van a földvárnak egy olyan bejárata, ami…..
Véres Játékok Katonák voltunk 2015.05.24 14:26:25
Urrraaaaahh! – üvöltötte száz és száz torok. A csatakiáltás végigmorajlott a sorokon, miután előrelendült a tömeg. Akaratlanul is az Ellenség a kapuknál orosz rohamai ugrottak be. A tömeg elképesztő hatást bír gyakorolni az egyénre. Magától mozdult a lábam és rohantam…..
Véres Játékok Россия 2015.05.24 13:47:17
- Állat! Magyarországról jöttetek? Nem semmi! – mondta a fehérorosz srác a földvár kapujában – Elutaztunk egyszer mi is Wolinba. 1200 kilométer volt az út. Megviseli az embert. Több mint 2000 kilométert volt a hátunk mögött. Ott álltunk az erdős sztyeppe közepén Oroszország…..
A Keleti pályaudvar előtti téren nagy tömeg gyűlt össze az orosz elnök magyarországi látogatását megelőző napon. Putyin ellen tüntettek. Molinók, transzparensek villogtak a tömegben és készenléti rendőrök oszlopai masíroztak fel s le. Az emberek kíváncsian tekintettek fel…..
Véres Játékok Repülés 2015.02.15 15:01:10
Utolsó emlékem egy nagy csattanás, és hogy repülök a levegőben. Világi cimborámmal, Rolffal játszottuk a szláv pofozkodós játékot. Itt egy asztalra tett padra kell törökülésben felülni egymással szemben. Tenyereidet a füled mellé teheted. Ez hivatott megvédeni téged a…..
Véres Játékok Karcolás 2015.02.15 14:58:57
Rekkenő hőség volt az Alföldön. Belemártottam sisakomat a vízbe, azzal locsoltam a csizmámat, ami úgy át volt forrósodva, hogy már a saját bőrömet is égette. Mire visszaértem a táborunkba, már teljesen száraz volt az alig pár perce átnedvesített lábbeli. Öröm lesz ilyen…..
- Csókold meg te, geci! - mondtam a nagydarab szlávnak, mielőtt a hasába nyomtam a lándzsát. A jobbszárnyunk erősen előretört és nagyon megszorongatta az ellen balját. Tömött sorokban feküdtek a földön az emberek. Úgy beszorítottuk őket jobbról, hogy nem tudtak hátrálni, de…..
Vannak pillanatok, mikor kimerevedik az idő. Amint a ló hátsó lábaira ágaskodott a csata forgatagában, tényleg megfagyott a vérem. A huculok és lovasaik úgy nyargalásztak a sorok között, mint ahogy a szél fúj át a rostán. Villogtak a szablyák, fentről bőven osztva az áldást a…..
Véres Játékok Sokk 2015.02.15 14:42:03
Wrrrr! - mondta a sokkoló, amikor a Viasat History operatőre a combomba nyomta a kocsma előtt. Azzal a lendülettel nyakon is vágtam a srácot. A két tévés nagyon jól beilleszkedett kis közösségünkbe. Bár nem sokkolták földig a másikat, mint az eszköz tulajdonosa, Batu, aki amint…..
Militia Christi Isten kontra Darwin 2012.10.24 08:15:41
Nagyon érdekes filmet láttam tegnap este: a Paul Bettany főszereplésével készült brit életrajzi drámát, a Teremtést, mely Charles Darwin életéről szól. Nyomon követhetjük benne, hogyan született meg A fajok eredete természetes kiválasztás útján, avagy a létért való…..
Mai versünk forrása a http://hunhir.info, ahonnan ideidézem a mai (okt. 27.) három vezető cikk címét:* Ez a kaszinótojás nem talált: dániel péter esete a „Mocsok”-kal* Napi zsidó lelet: Dörner kinevezése „a zsidók magyarországi jólétét” veszélyezteti*…..
MestiJani 2011.10.28 08:23:22
@Counter: Belátom, hogy érvelésed helytálló.