Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wendy92

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Wendy92 2011.10.09 22:14:19
@Razze: Kedves Razze!

Én nem tudom te hány éves vagy, de a naivitás szinted megegyezik egy oviséval. Kicsit olvass utána néhány dolognak jobban, teszem azt a politikába is belekukkanhatsz meg a történelem könyvekbe is. Nem ártana meg, hidd el, és ha már utanánanéztél pár dolognak, akkor lehet majd te is rájössz, hogy közönséges hétköznapi ember nem juthat el az északi sarkra. Ha majd milliárdos leszel egyszer, vagy egy titkos kutatólabor tagja, akkor talán eljuthatsz olyan helyekre és beleláthatsz tényszerüen, bizonyíthatóan olyan dolgokba, amiket mi előlünk, közönséges emberek elől elhallgatnak. Ahogy pentalacko is írta neked előzőleg, a média a kormány félrevezetőeszköze. A kormányaknak pedig eszük ágában sincs, hogy te vagy én vagy mi, bizonyíthatóan tudjunk az ilyen dolgok, helyek létezéséről.
Wendy92 2011.10.09 23:06:43
@Razze: Kedves Razze!

Egyáltalán nem írtam olyat, hogy elhittem, ami a blogon van írva. Nem vagyok sem csillagász sem geológus, hogy meg tudjam itélni a valósságát a dolgoknak, de ugyanakkor a kormányok által beavatott személy sem vagyok, hogy megtudjam cáfolni ennek az elméletnek a realitását. Én csupán csak azt mondom, hogy mindannyian csak annyiról tudhatunk, amiről hivatalosan tudnunk kell.
A sajtos storyról meg nem hallottam, mindenbizonnyal máshová jártam óvodába mint te, vagy kevesebb LSD-t szedek.