Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edward Mulhare

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp elég hülye fog a True bloodak bedőlni, hogy megérje leforgatni ezt az ultragáz gagyit. A CGI színvonala megint a béka segge alatt. Viszont azt magyarázza el nekem valaki: tényleg jobban megéri a fegyverek csövének a végére oda CGIzni a torkolattüzet, mint fake pisztolyokkal…..
Persze, hogy Japánból. A nindzsa megküzd a gonosz papagáj aliennel, karatéjoznak, kardoznak, de az a legó géppisztoly már kicsit erős. Végén az a repülős jelenet pedig már véleményezhetetlen. A részlet a Ninja vs Alien című nagyon nagy mélységű harcművészeti sci-fiből van.…..
Edward Mulhare 2013.03.20 09:31:08
Jaime Pressley neve sokaknak nem mond semmit , kivéve a Nevem Earl rajongókat.Pedig 32 éves kora ellenére elég sok ZSfilmben szerepelt már. Persze nem meglepő tekintettel, hogy teste bármelyik szavazáson növelte volna a részvételi hajlandóságot. A feje egy kicsit…..
Edward Mulhare 2012.08.17 18:43:27
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
Edward Mulhare 2012.07.05 09:54:53
Nincs is rosszabb a wannabe akciósztár-rendező személyiségeknél, humoruk nulla, filmjeik bénák, de ők mégis tolják az arcunkba a fantasztikus alkotásaikat. Nincs ez másképp Patrick G. Donahueval sem. Az ilyeneket nem állítják meg a rossz kritikák vagy a nulla dollárnyi…..
Edward Mulhare 2011.10.09 18:22:31
youtu.be/TckHXfU7tpE Nem tudom ezt láttátok e már?