Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!Ubyka!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymillió forint, az már hét számjegy, manapság pedig hétszámjegyes összeget illik komolyan venni. Főleg, ha használtautóra költjük. Remegett is a térdünk rendesen. Mai cikkünk blogposztja...
!Ubyka! 2011.10.14 11:40:59
@Zolus84:
gratula, baszod ez csakis egy épeszű racionális döntés lenne egy csóró pali szaladgálós autójának. Ráadásul telepről. Olyan rezsivel évente amiből mások egész évben megtankolnak. Eddig nem mentünk egy métert se vele...
Te komplett vagy, faszikám?
!Ubyka! 2011.10.14 12:41:26
@Leadfoot:
én javasoltam a csikósnak, szerinte ez kivitelezhetetlen, már csak a személyes magánjog miatt is, meg mert nem lehetne átfogó képet adni. Ilyen helyre véletlenszerűen lehet csak beesni, nehéz ismeretlenül, aztán kéretlenül nem közölhetik le a kocsiról lőtt fotókat stb.
Meg ugye mindenki tudja hogy az kész cirkusz mire skerül időpontot egyeztetni. Néha azt hiszem h én teszek szívességet valakinek hogy elmegyek megnézni a szarát...
Pl elmondhatom hogy ilyen hibák mint ebben a merciben voltak nincsenek a 21 éves szaromban, na de nyilván ez nem általános
!Ubyka! 2011.10.14 20:21:44
@1kutya:
hát nem tudom, de ha a kölykök nem okádják össze, törlik a kutyaszart a kárpitba a lábukról, meg rágózzák tele a kárpitot, akkor nem látok okot rá hogy épp azok lakják le.
Ja ha valaki képtelen rendre szoktatni őket, és félig szétolvadt fagyival dobálja be őket, meg chipssel fogja be a szájukat az oviig vezető úton akkor ez lesz belőle. De az minősíti a szülői hozáállást is.
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:
azért tényleg kicsit nagyon mesébeillőek azok a fogyasztási adatok, max egy PriusII-es zabálna 4,5-öt 140-nél azt is lejtőn hátszélben.
@BenFranklin:
1 gurigáért már azért hülyének kell lenni hogy ne akadjon fel egy príma VW. Az meg nem azért "presztízsautó" amiért te azt gondolod, hanem mert stabilan hozza a minőséget a kategóriatársakkal szemben. Még ha becsúszik pár szar széria is pl GolfIV.
@Leadfoot:
azért itt nálunk olcsóért jóra a megoldás tényleg egy Opel. Azt csak egy amatőr hagyja ki a lehetőségek közül. Kizárt hogy pár hónap alatt ne találj első tulajos magánszemélytől. Leellenőrizteted az első Opel szervízben aztán megmondják a tutit.
Pedig – pláne ahhoz képest, mennyire semmi pénzbe került – amit megnéztem, egy meglepően jó autó volt. Meglepően. Egy apró lökés kellett volna csak, és megveszem. De hiszen semmi okom autókat nézegetni. Amióta megvan, Era most örvend a legjobb egészségnek. Ha valaki…..
!Ubyka! 2011.10.13 18:43:00
@Autopeti:
és szerinted ezt a kocsit nálunk helyezték forgalomba?!
Az itt jelen lévő 25-15 év közti autók kb 50%-a külföldi gép volt. És tudod mi a vicc, hogy ezzel jártnk a legjobban, ugyanis ha a spúr szarfaszú magyar paraszt vette volna meg újonnan a kocsit, akkor a 3 pedál 4 ülés 4 keréken kívül gyakorlatilag nem lenne benne semmi. Mert itt minden fasz inkább vesz egy erőn felüli kocsit, amit nem tudna, és akkor abból megveszi a már gusztustalanul fapados verziót, ahelyett h venne egyel kisebbet és azt rakatná tele rendesen.
Mellbe vagyok baszva mikor látom hogy a nálunk a fapados igénytelenség megtestesítőjeként jelen lévő F Astrák Golf III-asok külföldről mennyire komfortos gépekként jönnek be, alap hoyg midegyik színre fújt mindenfélével jön ki, gyári alufelnivel, színezett üvegekkel, centrálzár, szervós mindenféle, de ráadásnak klíma, körbelufi, gyári hifi se ritka. A ráadás a csikós szívszerelme a tolótető se ritka ezeken, mert németeknél elég nagy sláger az.
Am én nem találok benne semmi sikket, pláne hogy 5 ajtós kocsiban letolod valamelyik hátsó ablakot aztán egyből van huzat a rostélyokon keresztül, de legalább nem tűz szét a nap, nem huzatolsz a füled mellett.
!Ubyka! 2011.10.13 21:24:19
@KaWaSaKi:
nem baj, csikósnak bejött, szerinte fasza, a másik igényszintjét meg ezzel inkább ne is minősítsük ;)
Én azon csodálkoztam, hogy még volt vas a kasznijában. De osztom a véleményt, azért kultúrember ilyennek a közelébe se.