Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tervek

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
tervek 2012.01.04 22:35:31
@PiBá: ezek több europai orszagot leminősítettek mar, pont arrol van szó hogy az hitelük is elveszett.

Mellesleg arrol miért nem ÍRSZ, hogy a válság miattuk gyűrüzött be europába ugyanis ők adtak jó minősítést azoknak a pénzügyi lufiknak (befektetéseknek) amik végül beindították a válságot itt meg USA-ba...

Jo kis minősítők ezek...

de ti csak nyaljatok ki a seggüket:))
tervek 2012.01.04 22:37:45
@Hozéluiz: hmm...eddig europában hany allamcsőd történt?hmm?vannak nálunk rosszabb helyzetbe lévő országok..

becsődöltek?hmm?

az más kérdés hogy nyomás alá helyeznek minket forint árfolyammal hogy vegyük fel IMF hitelt...

Ami azért valóban kérdés hogy ekkora szervezett betámadásnak (nyomásnak) meddig lehet ellenállni
tervek 2012.01.04 22:40:09
@hetykusz: hetykusz jah...igazad van...

de azért egy tömeg sose fogja magát megszabályozni, ahhoz nagyon nagy közös átszellülésen kell átmenniük..

A szabályozásokat általában csak felülről várhatjuk...
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
tervek 2011.11.25 13:44:05
@tepes: én értelek téged mert én is olvastam ilyenekről, de szerinted a mszp, szdsz fan rétegnek honnan lenne lövése ezekről:)

Amikor ilyeneket látnak akkor egyből terroristának fasisztának meg összeesküvés elmélet szövőnek állítják ki a bejegyzés íróját:))
tervek 2011.11.25 13:50:26
@Unionista: persze ha ilyen egyszerű lenne hogy csak "átszervezzük" azt hiszed itt tartanánk???

sokkal több komponensű ez a dolog, nem lehet stabil gazdaságunk, illetve látható h vkik nem akarják...
hogyvolt VV5 - 1X71 2011.11.24 18:30:00
Tudtam, hogy egyszer csak lesz balta az öfiben, tudtam! Ahogy azt is, ha behozom a lépcsőházból az egész évben tutujgatott, ezernyi bimbóval pompázó karácsonyi kaktuszt, ami egyébként még sosem karácsonykor virágzott, akkor lepotyog róla az összes, de rólam köztudott, hogy…..
hogyvolt VV5 - 1x70 2011.11.23 15:40:00
Nem tudom azt írni, az éjszakáim szebbek, mint a nappalaitok, sőt, hajnalban fel is adtam. Pedig tegnap viszonylag korán mentem hajcsizni, még mielőtt basztak volna a cágerok, ahogy gyerekkoromban, Alvégen mondták. Jött a rézfaszú bagoly is, ment is, ittam langyos cukros tejecskét,…..
tervek 2011.11.24 19:13:24
@Némber Ván: igazad van, túl sokan vannak, a matek nem egyszerű dolog EGY BIZONYOS SZINT FELETT. (pl kettős integrálok lehet feladják a leckét sok embernek) de hogy ÁTLÓ-t ne tudja vki...ejj..

Szerintem annak az ismerete nem matematika (persze tudom az) hanem minimális emberi norma, DE a legminimálisabb...meg legőskoribb emberi tudja mi az hogy átlósan átmegy a földjén mondjuk...atyaég...
tervek 2011.11.24 19:19:14
@Tjuca: nem kell fosógörcs...de ez nem emberi viselkedés, kb ilyen idióta attila vagy kijez a majmok szintjére süllyedt le...ennyi..
A Bors szerint Alekosz megsértette a reality alapszabályát, ugyanis úgy vonult be a rezidenciára, hogy kapcsolata volt.A bulvárlap úgy tudja, hogy az RTL Klubbal szerződést szegő valóságshow-sztár A szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor után jött össze Bettyvel, és…..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
tervek 2011.11.14 19:27:25
@shitgun: ha alekosz ennyiért elment hogy "bevédünk és nyugi" akkor tényleg nagyon hülye ha az volt benne szerződésébe hogy rtl-nél kell hogy maradjon...Szoval szerintem annyira csak nem buta hogy akkor ez miatt most bukja a házat az autót meg a 12 millát...

Mert ha ennyi hülye akkor az súlyos...
tervek 2011.11.14 19:30:51
@DEGEC: szerintem RTL audásza BALÁZS, akit egyébként roppant mód lehet tisztelni szerintem. És ő szállítja a nézettséget főleg, bármilyen műsort vezetett (vágóval, kész átverés stb) hozta a nézettséget..és ez mellé még értelmes is...sokat kösznhet neki az RTL kb. ha a másik csatornán lenne lehet fordított lenne az arány...

kb Ennnyi kis tulzással persze..:)
    Jó nagy - két és fél órás - beszélgetést vettem videóra Drábik Jánossal, amelynek a feldolgozzása és publikálása a következő napok feladata. A fókuszban a "Fehér pénz" bevezetése volt, Drábik szerint Orbán Viktor a háttrhatalom nyilvánvaló…..