Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FiDo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A palacsinta az az étel, ami biztosan minden magyar családban a kedvenc fogások közé tartozik. Sósan elkészítve lehet köret, édes töltelékkel pedig mennyei desszert.   Amikor vegan lettem azt hittem le kell mondanom róla, hiszen "hagyományosan" kell bele tojás és tej, emiatt az a téveszme terjedt…..
FiDo 2015.04.20 08:45:11
@Void Bunkoid: veled viszont nem egyetlen baj van...
Szép is, csúnya is - szóval hallgass a szívedre.  A 75-ik viadal nem úgy sült el, ahogy azt a fejesek elképzelték: Katniss (Jennifer Lawrence) tettei soha nem látott közelségbe hozták az elnyomás elleni forradalom kirobbanását. Következő feladata az lenne, hogy élére álljon a…..
FiDo 2014.11.24 13:25:01
Spoiler
@Spidermike: azért amikor énekelve vonulnak az emberek az öngyilkos akcióba, hogy felrobbantsák az erőművet, engem kirázott a hideg... nagyon jól bemutatta az egész kétségbeesett forradalom lényegét. A baj ott van igazából hogy ebben a jelenetben ki is merül az ami jó volt a filmben.
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Mi tényleg annyira egyszerűek vagyunk, hogy hosszú percekig tudunk kacarászni egy-egy jól meghekkelt szavazáson, különösképp ha kifinomult humorral is párosul a fricska. Emitten a TV2 új realitifassága kap egy pofont: Feltehetőleg arról senkit nem kell győzködni, hogy Zalainé…..
FiDo 2008.08.05 22:16:07
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
Subba Terézanya, csapjad! 2007.10.10 16:30:00
Akinek nem tetszik ez a zseniális videó, az vegye úgy, hogy így csapunk vissza arra a rengetegszer beküldött gagyi finn-magyar rokonságos bénaságra. Térdre rogyunk, majomkutya egy esernyővel tartom vissza!     Ha valakit érdekelne az eredetije, itt találja...
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
FiDo 2007.10.08 22:15:21
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8888747

ááááááááá
az a "pussz" című kép fog előjönni a rémálmaiban