Regisztráció Blogot indítok
Adatok
percy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Red Bull Home Run (hazafutás, vagy inkább hazai futás) fedőnév alatt rendezte meg szezonzáró utcai parádéját a Red Bull Racing otthon, Milton Keynes-ben. Közelben élő barátom, Juhász Laci ott volt, és lőtt néhány érdekes képet a Száguldó cirkusz blog kedvéért. Élvezzétek!A…..
percy 2011.12.13 00:17:15
Csodásak a képek! Gratulálok! És köszönjük a cikket! :))

@Sünmami: Ha megengedsz ennyi hozzászólást, így ismeretlenül a hozzászólásaid alapján, én téged küldenélek el homokozni. (életkortól függetlenül) Tovább vitatkozni nem szeretnék, csak megjegyztem. Peace.
Subba Problem? 2011.10.03 16:51:51
percy 2011.10.09 13:22:11
@elmebajnok: Nekem is volt szerencsém látni élőben, és remélem lesz is még rá lehetőség! :) A chilei koncert a bizonyíték arra, hogy ez a RIR csak egy botlás volt (egy elég nagy botlás)
Bemelegítő koncertnek oké, csak nem pont egy ilyen fesztivállal kellett volna indítani, ráadásul élőben nézhette a fél világ. "Respect" a szervezőknek is, az egész keverés egy rakás sz@r volt.(Meg lehet nézni a többi zenekart is. Botrányos mind!) Ráadásként úgy hírlik nem is hallotta vissza magát az egész koncerten, plussz az időjárás is bezavart, ez így jött össze, ennyi.
Száz szónak is egy a vége, ezt a Rock In Rio-t gyorsan el kell felejteni, a folytatás már klasszisokkal jobb! Érdekes, arról senki nem ír cikket, csak a sok szarról tudtok regélni.