Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuzi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogosz Nincs jel 2011.12.08 12:59:00
  Nem, nem, semmi Photoshop, vagy ilyesmi. Valósak a képek. Végre sikerült megörökítenem a politikus-vállalkozó leglényegét. Egy mai konferencián szólalt fel az a példány, amelyről sikerült igazi, PR-oskodástól, sminktől mentes, a külsőt és a belsőt, a kommunikációjuk…..
  És igen: egy újabb jogos kérdés is van. Így hangzik: melyik az a maghiar, ungur, secui, ceangău, vagy miféle uniune, amelyik szinte állandóan a guvernárén terpeszkedik, deceniik óta, de épp csak annak a comunitáténak az intereseit nem reprezintă, amelyiknek a nevével…..
Blogosz Röff 2011.09.29 18:03:00
  Nézegetek egy nagyváradi kifőzdében valami húsos palacsintára hajazó dolgot. Áhá! Nekem aztán nem kell, én a beavatottak titkos köréhez tartozom! Mint azt balsejtelmünk már rég súgta - s mindenféle cikkek, meg műsorok is megerősítik azóta -, az ilyen variált…..
Blogosz Cigányzene 2011.10.09 10:34:00
Megyünk a koncsertóra. Már sötétedik közben, s a helyszín amúgyis egy kicsit gyanús környéken van. Az egyik házikó ajtaja nyitva, odabent épp veszekszik egy roma család - fenyegető, fekete hangjaik egy kis lámpa sárga fényével együtt áradnak ki a leszálló estébe. A…..