Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eklektos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Eklektos 2011.10.09 15:31:10
@high up!:

Te hülye vagy bazdmeg. Az, hogy felébredj, az a te érdeked, nem másé! Az imádott pártod úgy basz át téged minden nap, hogy csak na, utána még a pofádba is röhög, te meg azokat ugatod le, akik fel akarják nyitni a vaksi szemed? Mi van bazdmeg szerlemes vagy a Fideszbe? Mert az viselkedik így aki szerelmes, csak értelmes emberek nem pártokba szoktak beleszeretni.

Nem hiába mondta Voltaire: "Nehéz kiszabadítani azokat a bolondokat, akik imádják a láncaikat."
Eklektos 2011.10.09 16:08:45
@high up!:

Nem bazdmeg, nem fogom fel. Én tökéletesen látom, hogy a Fidesz, MSZP, Jobbik, LMP, SZDSZ, MDF, Miép mind egy és ugyanaz más csak köntösbe csomagolva. Egy rakás szar az egész banda, tele mocsok bűnözőkkel és elmebetegekkel.

Imádott Orbánod pont úgy lop, csal, hazudik mint Gyurcsány, csak te még egy ostoba kis óvodás pöcs vagy, akit simán át lehet baszni és így nem veszed észre. Eleve mit várjon az ember egy olyantól, aki a csökött agyával még azt se tudja felfogni, hogy azért mert valaki látja, hogy a Fidesz átbassza a népet, attól még nem lesz szerelmes a szocikba, mert képzeld: ugyanúgy látjuk, hogy ők is átbasszák a népet.

Majd felnősz egyszer és megérted ezt. Vagy nem és maradsz olyan hülye fasz mint most.
Eklektos 2011.10.09 16:11:33
@high up!:

Látom tegnap óta nyomod itt folyamatosan. Szóval még szánalmas gyökér is vagy, aki egész hétvégén ott görnyed a buzi kis montirja előtt és a védi az imádott Fideszét.

Szerezz egy nőt bazdmeg, meglátod minden jobb lesz!