Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tipante

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
tipante 2011.10.18 14:21:03
@vészmadár (pica pica): "Miért, a tartalmas élet az milyen? Bodajkfélegyházán veteményezni a Józsival, esténként Heideggerről beszélgetve?"

Szerintem fordítva jó. Nappal heideggerezni, este pedig veteményezni:-)
Nagyon érdekes posztot ajánlott figyelmembe a Dunai szigetek bloggere (kinek amúgy is érdemes figyelni a blogját, mert igen izgalmas). Egy Fortepanon megjelent kép indította nyomozásra, melyen jól látható, hogy a Margit-sziget nyugati oldala sivár, mintha letarolták volna róla az…..
tipante 2011.10.17 07:58:02
@vadasmarha: "vissza lehet-e állítani a korábbi állapotot"

Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba belelépni. Egyébként az "eredeti" állapotot úgy lehetne visszaállítani, hogy az építkezésre elvitt kotort kavicsot visszaperelnék az abból épített házak tulajdonosaitól. Bontás, zúzás, majd kavicsválogatás:-)
Egy folyó él és folyamatosan változik, nincs eredeti állapota, mint például az olyan urbánus dolgoknak, mint egy műemlék épület.