Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merketon

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Merketon 2011.10.09 01:36:44
@high up!:

Áruld már el te baromarcú tetvedék seggfej, hogy "Vidnyánszky Attila, a 2008-ban alakult, jobboldali színházdirektorokat egyesítő Magyar Teátrumi Társaság elnöke" hogy az anyád picsájába sorolható be a "bolsi-libsik" közé?

Csakmert Ő konkrétan ezt nyilatkozta Magyar Hírlapnak: "egy normális anyagi helyzetben lévő, izgalmas darabokkal működő színházat dúlnak így szét"

Aztán erre is varjál már gombot féregnyúlványám:

"Dörner kinevezését az Aradi Kamaraszínház is kommentálta, amelyet a színész megnevez pályázatában. “Folyamatos munkakapcsolatot kivánok kialakítani a Tapasztó Ernő által vezetett Aradi Magyar Kamaraszínházzal” – írja Dörner pályázatában, nem pontosan említve a színház nevét. A színház honlapján [4] Nótáros Lajos művészeti tanácsadó azonban így fogalmaz: "Dörner György nem egyeztetett velünk, az Aradi Kamaraszínház semmiféle kapcsolatban nem áll vele, éppen ezért a pályázó idézett megfogalmazása számunkra értelmezhetetlen."

"„Dörner pályázata nem csak politikailag bornírt – emellett semmit sem mond a jelenlegi Új Színház működéséről, lényegében fogalma sincs, hogyan működik az intézmény, amelyre igényt tart” – nyilatkozta a színházi portálnak a rendező (Ascher Tamás), aki szerint a két beadott pályamunka közti különbséget jól mutatja, hogy mindkét pályázatban szerepel Bocsárdi László, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház vezetőjének neve, de amíg Márta István egy aláírt szándéknyilatkozatot mellékelt a rendezőtől, addig ugyanezt a művészt Dörner Bocsárdi Miklósként mutatja be, és csak úgy általában számít rá. Ascher szerint Bocsárdi elmondta, hogy Dörner még csak meg sem kereste, csak beblöffölte a nevét."

Nesztek agyhalott nácik, ez a ti hősötök! Jobban hazudik mint gyurcsány, de a ti seggfejeteknek az is elég ha 3945258 leírja, hogy NEMZETI, tök mindegy, hogy egyébként ért-e bármihez is és még a többi NEMZETI se támogatja.

Ne inkább ő legyen az igazgató?
subba.blog.hu/2007/06/18/a_hazaszeretet_roham