Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toooth

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Szárnyas fejvadász 2012.03.10 13:56:00
Nagyon régen, 12-13 évesen láttam először a Szárnyas fejvadászt. Az hagyján, hogy nem azt kaptam, amit vártam, de nem is igazán értettem az egészet. Se a kultuszt, se magát a filmet. A történet alapján egy ütős akció sci-fire számítottam: Harrison Ford a jövőben lázadó…..
Médiaviagra Dredd (2012) 2013.01.03 06:00:00
Minimalista, erőteljes és stílusos. A képregény ismeretének hiányában, az első film homályos, maradandónak jóindulattal sem nevezhető emlékének tudatában Pete Travis elbeszélése az első mondatban megemlített jelzőknek felel meg leginkább. A főhős karakterjegyei dominálnak,…..
toooth 2013.01.03 14:28:25
@Gevin: Valóban életszerűtlen lenne, ha hollywood-i forgatókönyvírok indonéziából kopiznának és tényleg más volt a hangulata. Biztos lánykoromba égett a retinánba a uw színes-béna ruhájú-robschneideres-Stalone-s Dredd és az újtól is több helyszínes, kevésbé nyomsztó légkörű lazaság vártam. Ezzel együtt, mivel Raid-nél már láttam már az egy épületben a gonosszal és embereivel történtet, ez a rész nem nagyon vágott hanyatt. A többi rendben volt.
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Autót a semmiből 2011.10.08 08:00:00
A formája remek, majd meglátjuk, mi lesz belőle Minden valószínűség szerint ön egy folytatásos reality-show első részét olvashatja/láthatja most, érezze át a pillanat nagyszerűségét, főszerepben egy autóra emlékeztető tárgy, két hülye és kazalnyi szórakozás. - Arra…..