Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winger

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Winger 2011.10.08 19:32:37
@malacz69 rezignált:

Köszönöm! Igazából csak ennyit akartam volna mondani, te vagy az első aki megérette. :) Mission Complete.
Winger 2011.10.08 19:45:21
@Kóser Malac:

Jaj. Hát mindneki fél valamitől. Valaki az UFÓ-któl, valaki a villámlástól, én pl a részeg sofőröktől, valaki meg az előre bejelentkező, interneten leellenőrizhető hovatartozású, fényes nappal nemzetközi repülőtéren magukat mutogató titkos repülőgépektől.

Nem tudok többet hozzáfűzni ehhez, csak azt amit az előbb már leírtam továbbá azt, hogy muhaha :)
Winger 2011.10.08 19:54:32
@Kara kán:

Hajjaj, itt már nagy a baj. Gondolom azzal nem volt bajod amikor Orbánt megszavazta az ország, majd ezt követően ő lett a Miniszterelnök. Pedig Bajnai csinálhatta volna azt is, hogy megrántja a vállát, és azt mondja: "kit érdekel egy szavazás, a szavazás hülyeség, jól vagyok én itt" - és marad továbbra is a székében. Persze akkor lázadás lett volna. Hát itt is ez folyik éppen. :)

Remélem segítettem értelmezni a "szavazás" nevű demokratikus intézmény működését. Nem párválasztásra nem működik. További sok sikert, nagy út áll még előtted, de abban már nem segíthetek, mert akit én választottam az épp most emlékeztett rá, hogy hasznosabban is tölthetném a szombat estét annál, hogy hülyékkel vitatkozom egy blogon. ;)