Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coset

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bódulattól nem tudtam hirtelen még a nevemet se. Valahol természetesnek vettem a kérdését, hiszen tudtam, hogy ez itt az én hercegem és ha ez Ő, akkor bizony ezt neki is tudnia kell. A másik oldalról pedig azt éreztem, hogy forog velem a világ és szívem szerint a nyakába ugranék,…..
Amikor hazaértem, még mindig pezsgett a vérem, cikázott a szemem és forrt a testem. Lefeküdtem és csakis arra tudtam gondolni, hogy vele tökéletes lesz minden. Feküdtem hát az ágyamban, örömmámorban úszkáltam és a szobám falán lógó képre vetettem a szemem. A falon a kép…..
Nem sokkal később, egészen pontosan akkor, amikor már biztosan tudtam, hogy ki vagyok és mit akarok, elvonultam a világ elől egy pár napra. Rendet tettem a fejemben és új emberként tértem haza. Éltem az életem, barátnők, sportolás, tanulás, munka és minden egyéb…..
A szerelem gyötrelem és fájdalom. Véget nem érő könnyes zsebkendők hada, álmatlan éjszakák véget nem érő sora és görcsös ragaszkodás az emlékekhez. A szerelem éppen ezért veszélyesebb mindennél. A legveszélyesebb fegyver és a legátalkodottabb érzés mind közül.…..
A Homárnak nem tiszte rendet vágni az iStyle és az iPodját javítani beadó naiv ügyfél között, főleg, hogy mintha ez most az Apple "szervizszokásain" múlna. Mondjuk ettől függetlenül vicces, hogy 7 rugóba kerül egy javíthatatlan készülék, de a szabály az szabály, az…..