Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zanatkornel

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember nem bolond, legfeljebb igyekszik túlélni a hülyékhez való toleranciával az elnyomó valláspolitikai viszonyokat. Most kb. ugyanannyi keresztény van az országban, mint 1990 előtt MSZMP párttag. Ja és többnyire azonosak is a személyek. Az ilyen és hasonló ismeretterjesztő…..
zanatkornel 2012.06.07 17:37:31
A nagy igazmondó szuperhős ingyenes kiscsoportos napközijének mai témája, hogyan legyünk okosak, legalábbis hogyan tűnjünk annak. Bár mindennap ez a téma. Én elfogadom a zsidó, és az ateista nézetűeket is, mindenkinek szíve joga mit hisz valósnak, és mit nem. De ennyire nem vagyok ostoba, hogy belekezdjek egy ilyen ócsárolásba, ahol megírom, hogy milyen ritka okos vagyok, és hogy az igazságot csakis nálam keressétek. Mert te mindenkinél okosabb, felsőbbrendűbb vagy, sőt te vagy a megtestesült realizmus!
Tudod az igazság csak akkor igazság, ha az tényen alapszik. Én ebben hiszek, te másban. Tényszerűnek pedig az evolúciót se lehet vélni, mivel számos kérdés van az amúgy is kérdésesen bebizonyított teóriák mögött. Én ettől függetlenül nem kezdem oltogatni a másikat, hogy nem hisz abban, amiben én igen. Látod te pont ezt műveled, nem fogadod el a másik véleményét, és gyűlölködsz, meg mocskolódsz össze-vissza, miközben azt hiszed, mindenkinél többet tudsz.
És milyen 6-7 legfeljebb 8 százalékról beszélsz? Mert minden más adat hazugság?? Akkor én meg azt mondom, hogy a magyar társadalom 99%-a keresztény. A többi mind hazugság... Csak akkor hiszem el a kijelentésed, ha egyenként mind a közel tízmillió embert megkérdezed vallását illetően. De így, hogy mondasz egy százalékot, ahogy jónak érzed, tudod erre mondják, hogy rettentően hiteltelen az, amit művelsz. Bár nemcsak emiatt.