Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eccer1

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A T.Ú.K. - Tanár Úr Kérem, az Átok és a Hajónapló után szombaton délután 15:20-kor új Mátyássy Áron-filmet mutatnak be a köztévén. A fiatal rendező ezúttal Csukás István Berosált a rezesbanda című forgatókönyvéből forgatott ifjúsági tévéfilmet. A történet szerint…..
eccer1 2013.07.11 19:27:45
@kis_kiraly:
Valóban így van, a comment:com rosszul tájékozott.
A tv-film forgatása alatt rengeteg meghívót küldtünk ki a forgatásra filmes újságíróknak, de senki nem olvasta el a csatolmányt...huppszili. Úgyhogy mire kijöttek volna, már vége is lett a forgatásnak...remélem helyreigazít előbb-utóbb a comment.com :)
cím: Hőskeresők
rendező: Miklauzic Bence
Író: Maruszki Balázs
Főszereplők:
Hollósi Frigyes
Stohl András
Znamenák István
Lengyel Ferenc
Mike Kelly
Bodnár Erika
Matola Norbert
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Zseniális, zseniális és zseniális. Ezt tudjuk mondani. És talán és legfőképpen azt: gratulálunk a magyar Attraction csapatnak, hisz néhány perce megnyerték a Britain's Got Talent-et. A britek odáig vannak értük. Mesteri húzás volt, hogy az ő történelmüket vitték színpadra…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
eccer1 2011.10.10 21:39:03
@Dan da Man:
1. a bloggazda kritikaként ír véleményt, nem elemez, hanem pocskondiáz, pontatlanul idéz, és téved szakmai kérdésekben

2. már elnézést, de Ön akkor is egy néző, akitől kritikát igen, gyalázást nem fogadok el.

3. higgye el,nálam jobban nem tudhatja, hogy mit kérdeztem, pláne nem, hogy mit gondolok, Ön sem, úgyhogy erről ne is írjon.

4.Önt soha nem gyaláztam, arra utalva, hogy szar emberanyag lenne, kizárólag szigorúan ellenszegültem a szakmaiatlanságnak.

5. Én vállalom a nevem.
eccer1 2011.10.10 22:52:58
@Fallandraise: Igaza van, és sajnálom, hogy az előző levelet Önnek címeztem, a lustaság ... Azt is sajnálom, hogy nemteccik. :(
eccer1 2011.10.10 23:41:14
@Dan da Man:
Azért egyvalamivel csak kiváncsivá tett! Ne kímélje magát, kérem, és ugyan írja már le mégis csak az első rész első jelenetének a tartalmát, valamint, hogy miként kellett volna a " a jelenet dramaturgiai tartalmát erősebben, költséghatékonyabban és stilusosabban átadni" - ahogy írja.
A költséghatékonyabb részt egyenesen Kálomistának címezze, minden mást, ami az expozícióval, dramaturgiával, hangulatteremtéssel, vágással, kamerakezeléssel, plánozással, látvánnyal, világítással, kompozícióval, tónus és színkezeléssel, fotográfiai expozícióval, mint dramaturgiai kifejezőeszközzel foglalkozik, magam is szívesen olvasnok, és persze megosztanám a tárgyban illetékes kollégáimmal is, hátha tudásban is gyarapodhat még ez az amúgy silány emberanyag