Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mateo4

25 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, mintha nem lenne így is nagy az arzenálunk, de még 3 régi/új fegyvert is el tudunk érni a Ratchet & Clank 2-ből.Hogyan: Ha van mentésed a Ratchet & Clank 2-ből a memóriakártyádon, akkor ingyen megveheted a következő fegyvereket: Lava Gun, Bouncer, Holoshield...
Itt az egyetlen olyan skill point, ami megszerzéséhez meg kell venni valamit: Név: Turn up the heat Hol lehet megszerezni: Starship Phoenix Hogyan lehet megszerezni: Vedd meg az Infernox armort. (Nem két fillér, 1 000 000 bolt)..
Sziasztok! Itt a Marcadia befejező része, ahol elküldenek, hogy állítsuk vissza a város pajzsát. OK, végigmegyünk az épületen (a Refractoros feladatokat megcsinálva) és kibe botlunk? Big Al-be. Ő az a fickó, aki a Ratchet & Clank-ben szerelte be Clankbe a Heli-packot. Ratchet meg…..
Mivel a Ratchet & Clank: Up Your Arsenal walkthrough-videó sorozatát csinálom éppen, ezért ennek a játéknak a fegyverei kerülnek terítékre. Elsőként a játék (majdnem) induló fegyverét, a Shock Blaster-t mutatom be. Azért majdnem induló, mert mikor Ratcheték elmentek a Veldint…..
Folytatom a Starship Phoenix skill pointjainak elmagyarázást: Név: Beat Helga's best time Hol lehet megszerezni: Marcadia Hogyan lehet megszerezni: Teljesítsd a VR Gadget Training-et (amikor megkapod a Hypershot-ot és a Hacker-t) 50 mp alatt. (Az összes skill point leírását magyarul…..
Helló! Itt a következő videó, amiben a Galactic Rangers-öket segítjük. Vagyis a robotok (nagyon enyhe) asszisztálása mellett kell az ellenfelet kiírtani. ..
A rovat második részében Ratchet segítőtársát és örök barátját, Clanket ismerhetitek meg.(a Ratchet & Clank 1-hez adott leírás alapján)Clank idealista. Elvégre ő egy robot, nem? Amikor Clankot kidobták Drek elnök robothadsereg gyártó üzeméből, sok kérdés nyitott maradt.…..
A Ratchet and Clank 3 Up Your Arsenal - walkthrough videósorozatomat picit abbahagyva nekiálltam készíteni egy videót. Egy olyan videót, ami az R and C 3 összes skill pointját leírja magyarul. Kész lett és már fenn is van a Youtube-on. Nézzétek meg, írjatok róla véleményt akár…..
Olyan nagylelkűek voltak az Insomniac-os fiúk, hogy a Ratchet & Clank: Up Your Arsenal mellé adták (igazából beleépítették) a Sly 2: Band of Thieves nevű játék 6 szintes demóját is. Nézzük, hogyan lehet aktiválni: Ha most bárki valami bonyolult kombinációra gondol, az…..
Új rovatom első részében magáról az Insomniac Games-ről és játékairól esik szó. (forrás: en.wikipedia.org/wiki/Insomniac_Games) Az Insomniac Games Inc. egy amerikai játékfejlesztő cég, minek központja a kaliforniai Burbankban van. 1994-i alapításuk óta a Playstation,…..
Az egyetlen Floranai skill point után elérkeztünk a bázison, a Starship Phoenixen megszerezhető skill pointokhoz. Négy darab van ezekből itt, amit csak az Annihilation Nation tudott megközelíteni (szintén 4 skill point). Név: Strive for arcade perfection Hol lehet megszerezni: Starship…..
Sziasztok! Mivel az elnök bázisát megtámadták, ezért elindultunk a Marcadiára, hogy felszabadítsuk a Thyrannoidoktól. Két halál után sikerül is, legalábbis az egyik részét. Ezután felszállunk egy hajóra, hogy az ellenfelek másik részét is kiírtsuk. A következő részben…..
http://www.ratchetandclankwikia.com Ezen az oldalon mindent megtudhattok a Ratchet and Clank részeiről, szereplőiről, fegyvereiről, mindenről!Szóval, melegen ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, aki Ratchet and Clank rajongó vagy aki csak szeretne többet megtudni…..
A Ratchet and Clank 3-ban 30 skill pointot lehet megszerezni. Elsőként a legelsőt mutatom be, amolyan vázlatosan :-) : Neve: Stay squeaky clean Hol lehet megszerezni: Florana Hogyan lehet megszerezni: Menj végig a Path of Death-en (A Halál Útján) sérülés nélkül (ergo, ne fogyjon…..
Hello! Múltkor a Floranán nmegtaláltuk Qwark kapitányt, aki elvesztette az emlékezetét. Elvittünk a bázisra, melynek neve Starship Phoenix. A hajó felszereltségét egy hölgy, nevezetesen Sasha (akiről később kiderül, hogy az elnök lánya) mutatja be nekünk. Ratchet el is ámul…..
Amit most mutatok nektek, az a legkirályabb cheat a Ratchet and Clank 3-ban. A normális csavarkulcsot át tudod változtatni egy dupla élű lézerkarddá! Én már enélkül el sem tudom képzelni a játékot. (forrás: www.videogamer.com ) Állítsd meg a játékot és nyomd meg ezeket a…..
Sziasztok! Miután megmentettük Veldint, elindultunk az elnök úr parancsára a Floranára. A majom ellenfelek legyőzése után, találkozunk egy rejtélyes fickóval, aki azt mondja, hogy menjünk végig a Path of Deathen (A Halál Útján). Egy halál után ez sikerül is, és a rejtélyes…..
Új rovatom első részében egyből a játék főszereplőjét, Ratchetot ismerhetitek meg. (a Ratchet and Clank 1-hez adott leírás alapján) ,,Hősünk egy szerelő, akit az utca nevelt, egy elmaradott bolygóról származik, a Veldinről. A legjobb barátai talpraesett embernek, de egy kicsit…..
Sziasztok! Ahogy az előző bejegyzésemben említettem, ez a walkthrough videó a sajátom. Az Ratchet and Clank 3 intro videójában láthatjuk, hogy Ratcheték éppen békésen sakkoznak, amikor a híradós bejelenti, hogy Ratchet szülőbolygóját, a Veldint megtámadták. Persze Ratchet és…..
Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy re-designolom egy kicsit a Ratchet and Clank blogot. Újítások: - Rovatokat indítok, többek között:Ki-kicsoda: A Ratchet and Clank sorozatban szereplő karakterekről kaptok egy részletes leírást.Érdekesség: Érdekességeket tudhattok meg…..
Akinek van véleménye a blogról vagy vannak ötletei, nyugodtan írjatok kommentet. Szeretném, ha ez a blog napról-napra jobb lenne és ehhez szükségem van rátok is...
Az ESET minden hónapban összeállítja a világszerte terjedő számítógépes vírusok toplistáját, melyből megtudhatjuk, hogy aktuálisan milyen kártevők veszélyeztetik leginkább a felhasználók számítógépeit. Elindult végre a Conficker féreg háttérbe szorulása, bár ez…..
Sziasztok! Végre,végre itt az őszi szünet,lehet végre pihenni. Ennek hatására belefogtam saját videósorozatomba rekus11 nevű társammal. Ez egy walkthrough, vagyis végigjátszás sorozat, amit a Ratchet and Clank 3-mal kezdtem. Hogy miért az más tészta. Így hát, ha odaér a blog…..
1. Első és a legfontosabb: gyűjtögess pénzt a pályákon, hogy legyen pénzed fegyókra.2. A fegyvereket okosan válogasd meg. pl.: sok gyenge ellenfél ellen az automata fegyver jó nagy tárral.3. Ha az ellenfelek elkezdtek lőni rád, akkor kezdj el ugrálni vagy oldalazni, hogy kikerüld a…..
Az ESET bejelentette, hogy elérhető a NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security új változata az otthoni felhasználók számára. A szoftverek ötödik generációja felhő alapú védelmet is tartalmaz, melynek segítségével az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá…..