Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modellkednék

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már elindultál az úton, hogy modell legyél, akkor pár hasznos tanács mindig jól jöhet. Lássuk mit mond a modellonline.hu? Az ő tanácsaikat olvashatod el ide kattintva!Azonban ez nem minden! Én úgy gondolom az okos modell több lábon áll és a karrierje mellett egy vállalkozást is…..
Újabb cikk olvasható a Velvet.hu-n a modell élet kínjairól. Érdekes beszámoló, és nem mondom, hogy nem igaz, de az ilyen szélsőséges dolgok nem hétköznapiak a modellek életében. Mindamellett tény, hogy aki igazán a legjobb akar lenni, annak kemény edzéstervet és kemény…..
Hazánkban is egyre több TFCD (Time for CD azaz Idő a CD-ért) és TFP (Time for Pictures - Idő a képekért) alapú fotózás és bemutató fut. Mi az a TFCD fotózás? Az ilyen fotózás lényege az, hogy mindenki ingyen dolgozik a képekért és tapasztalatszerzésért. Ezek a fotózások…..
 Amerikában már kész iparág épül a gyerekekre, a gyerek sminkektől kezdve a gyerek kávén és a gyerek kocsin át a gyerek wellnessig szinte minden területen megcélozták a legkönnyebben befolyásolható és irányítható célcsoportot. Természetesen az új célcsoportnak szóló…..
  Sokan kérdezik, hogyan lehetnének gyerekmodellek?! Én ezzel a kérdéssel mindig óvatos vagyok. Vannak a dolog mellett és ellen szóló érveim. Aztgondolom, hogy egy gyerek akkor legyen modell, ha van mögötte egy család, aki támogatja és odafigyel a gyermekre. Sok esetben…..
Egyre több cikk szól a modell világ kegyetlenségeiről, így riogatva a modell életre vágyó fiatal lányokat. A sérülésekről már volt szó, de ez még nem minden, hiszen a magas sarkú, az olykor túl kicsit cipő stb is okoz bőven kárt a modellekben. A Divány.hu egyik cikkjében a…..
Remek lehetőséget találtam kezdőknek és nem annyira kezdőknek egyaránt. Egy ingyenes modell fotózást nyerhettek. Részletek a Facebook oldalunkon!..
A 10 pontom egyik legfontosabb pontja, hogy higyj magadban. Ezt azért is szeretném erősen kiemelni, mert a sikeres sztármodellek világában egyre több modell vet véget életének, csupán mert nem hisz magában vagy mert nem képes kézben tartani az életét.A Velvet egy egész gyüjteményt…..
Mint korábban is írtam, modellnek lenni nem egy leány álom és erről egyre többet beszélnek a befutott nagy topmodellek is. Kevés igazi sztár van a szakmában, és még kevesebb akit igazán megbecsülnek. Az egyik divatmodell Sarah Ziff egy dokumentumfilmet forgatott az életéről és a…..
             Egyre több plus size modell jelenik meg a modell piacon és egyre több átlagos vagy telt testalkatú modellre lesz igény, azonban még mindig a vékonyabb lányok a legfoglalkoztatottabbak. Egy előnye azonban van a…..
A témában kutatva sok érdekességet találtam. Többek között a www.hogyanlegyekmodell.hu oldalt is, ahol pár érdekes dolgot írnak, de nem elég hasznos. Annál érdekesebb viszont Both Gábor könyvéről egy videó. Őszintén szólva a képet stb látva 90es évek elejei gagyi feelingem…..
Én úgy látom egyre többen vagyunk fiúk és lányok is, akik szeretnék megmutatni magukat a kifutón vagy éppen egy ruhacég katalógusában, vagy szerencsés esetben akár a Louis Vuiton egyik reklámjában, bár vannak szerintem köztünk sokan akik akár Kovi pornójában is szivesen…..
Ha kaptál munkát, ha nem a fejlődés mindig jó.. A jó pap is holtig tanul.... Már magyar modell tanfolyamok is indultak amik hasznosak lehetnek mind fejlődés, mind kapcsolatépítés terén. Azonban a fejlesztés nem csak a modellkedés terén javasolt. Egy nyelveket beszélő, jó…..
Ez a legfontosabb dolog a karrieredben, hogy tapasztalt légy. Ha kapsz munkát azzal tapasztalatokat szerzel...minél többet, annál jobb. Ami viszont ennél is fontosabb az a kapcsolati tőke. A kapcsolatok többet érhetnek mint 100 munka, hiszen ha jó kapcsolatokat tudsz kiépíteni, akár…..
A legjobb ha először a neten nézel körül! Normális esetben az ügynökség nem kérhet tőled regisztrációs díjat se semmit azért, hogy regisztrál téged, hiszen hosszútávon az ügynökség érdeke is, hogy sok és különböző modellje legyen. Pláne mivel ha munkát kapsz abból…..
Ez a legfontosabb dolog! Ha tudod miben érzed jól magad vagy hogyan akkor abban a legjobb lehetsz! Na persze van aki például mindenben jól érzi magát és imádja a változatosságot! Ők a legjobb modellek lehetnek, hiszen a modellnek ahány arca van annyiszor tudja eladni magát! A…..
Na ez az egyik legfontosabb pont! Először saját magad is írd fel neked melyik tetszik és miért?! Ezután kérdezz meg másokat! A vélemények gyüjtéséhez az egyik legjobb út nyilván a Facebook, ahol az összes barátod véleményét kikérheted. Azonban fontos, hogy ne csak…..
Ha ügyes vagy magad is fotózhatsz, de ha van olyan barát, barátnő, családtag aki tud fotózni vagy segítene és aki mellett el tudod magadat engedni, akkor vele is csináltathatsz képeket! A lényeg, hogy felszabadult légy és ne zavarjon a másik, se az hogy mit reagál a fejeidre stb.…..
Ha hiszel és bízol magadban akkor a legfontosabb, hogy a legjobbat hozd ki magadból! A legjobb nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legtöbbet kell mutatnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!Néha jó arcaidat úgy találod meg, ha kísérletezel! Ezt értsd úgy, hogy olyat teszel amit máskor…..
Ez az egyik legfontosabb cél! Ha ez hiányzik, akkor bukta az egész. Ki más a legfontosabb, ha nem te?! Ahhoz, hogy higyj magadban, ahhoz először is úgy kell szeretned magad amilyen vagy! Ha ez nem megy, akkor rögtön az első pontra visszaléphetsz, és kitűzheted magadnak célodul, hogy…..
                  Ha modellkedni szeretnél, azért nem árt, ha tudod, hogy egyáltalán mit is vállalsz és mit szeretnél?! A modellek élete nem egy álom. Néha a legnagyobb hidegben vagy hőségben kell dolgozniuk, megszabott táplálkozástervük van, így nem biztos, hogy…..
Ha modell akarsz lenni, akkor ebben az irányban gondolkodj! Először fogalmazd meg magadban, hogy pontosan mit is szeretnél? Ha megvan, gondold végig, hogy mi lehet az út ahogyan elérheted? Fontos, hogy a céljaid kitűzésekor magadhoz mérd a célt. Lehet nagyot álmodni,…..