Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenda

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Lost 5x02 - The Lie 2009.04.14 09:00:00
Az USA-ban ez a rész az évadnyitó után került adásba egyből, hogy jobban üssön, bár magában is tökéletesen magállja a helyét, ahogy az menten kiderül. Három évvel ezelőtt vagyunk, Penny hajóján, ahol a már korábban látott "hazudjunk ezerrel" beszélgetés elejét…..
A rész elején rögtön egy bankrablás kellős közepébe csöppenünk, őrök kiiktatva, riasztó lekapcsolva, röviden minden úgy megy, ahogy szokott. Egészen addig, míg a rablók el nem kezdik kipakolni a magával hozott cuccokat, mely még David Copperfieldnek is örömére válna. Vannak…..
Új időpontra költözött a Beugró. A műsor eddig ugye pénteken késő este ment, a Tűzvonalban után, most a Tűzvonalban előttre, 20:10-re került át a műsor.Lehet szörnyetegnek nevezni Geronazzo Máriát a bíróság szerint. Hajdú Péter egy évvel ezelőtt az Esti Frizbiben…..
Vicces emberek melóznak a Fox-nál, akik szeretik megtréfálni sorozataik szereplőit. Az alábbi videókból kiderül, hogy szívatták meg a House, a Hell's Kitchen, a Dr. Csont és a Terminator TSCC szereplőit.     ..
Intro. MTV-s riporter Katikánál. A csaj nyiltakozni akar a lánya eltűnéséről, gondolja, majd így felgyorsítja az eseményeket. Már megy a felvétel, amikor Kriszta bemászik a képbe, hogy "jól meggondolta, asszonyom?" Ebből van is egy pár másodperces kis vita, de aztán…..
Kenda 2009.03.30 15:25:14
@hottentotta:
A Barátok köztben volt gonosz csajszi elég régen, a nevét nem tudom.

Nekem ez a rész nem nagyon jött be, talán majd a következő!
(A Beugró viszont hatalmas volt!)
Pasas gyónni megy, s miközben a papnak meséli, hogy különböző szörnyű dolgokat lát, flashback formájában mi is megnézhetünk egy példát erre a szörnyű dologra. A látomásban egy aktatáskás férfi száll fel a buszra, körülötte mindenki vidám és boldog, ahogy az a…..
Üdv mindenkinek az ötödik House évadban. Ezúttal egészen gyorsan megkaptuk az adagunkat, még be sem fejeződött kint az évad, és már itt is van az 5. etap, ami mellesleg a legjobb úton halad afelé, hogy az egész sorozat legerősebb évada legyen. Egy kis emlékeztető: a 4. évad…..
hogyvolt NCIS 5x11 - Törzsek 2009.03.10 18:00:00
Egy muzulmán mecsetben járunk, folyik a szertartás. Ennek végeztével egy fiatalember - aki láthatólag rosszul van, izzad és támolyog - bizonytalan léptekkel elhagyja a mecsetet, majd egy közeli sikátorba botorkál. Egy csuklyás alak követi. Nincs ereje elmenekülni előle, összeesik.…..
Lucy elmondja az őrsön Andynek, hogy mennyire rettegett, amikor a diszkóban kialudtak a fények, és kitört a pánik. Arra gondolt, hogy amikor megindul a szülés, a kórházban is bekövetkezhet egy áramszünet, és beragadhat a liftbe. Andy megnyugtatja, hogy ő akkor is segítene neki…..
A negyedik évad végének utolsó hat percét minden filmes iskolában tanítani kellene. A zene, John Spencer mimikája, a világítás - egyszerűen zseniális. John Spencer nagyon hiányzik a képernyőről.   ..
A Band from TV nevű formáció Jay Lenónál járt a napokban, egész jól nyomják a színészek, nem? ..
Kenda 2009.01.21 12:40:14
Mindannyiunk kedvenc palóc műsorvezetője, Reisz András meteorológus az Időjárók után új műsort kapott a köztévében. A Légfrissítő környezetvédelmi magazinműsor, ami megmutatja hogyan élhetjük mindennapjainkat környezettudatosan, hogyan óvhatjuk jobban a természetet apró…..
hogyvolt 24 3x20 8:00-9:00 2009.01.09 13:00:00
BUÉK minden kedves 24 rajongónak. Reméljük, hogy Jack kalandjai az idén is folytatódnak, nem csak a már nagyon várt 7. évadra gondolok (ami ugye most vasárnap startol dupla résszel), hanem a magyar képernyőkön is újra feltűnik hősünk.8 óra. Ott fejeztük be, hogy Kimba Rambo…..
A seriff whiskybe fojtja gyászát, a Josie-val töltött legszebb pillanatait idézi fel. Sólyom ételt hoz neki Normától. Eközben egy helyes fiatal nő lép a bisztróba, új szereplő, Heather Graham alakítja. Kiderül, hogy ő Annie, Norma ex-apáca húga. Megtudjuk, hogy az anyjuk vele is…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
Bobby érkezik Ben irodájába, miután Ben végül üzent neki, hogy fogadja. Ben valóban átrendezte a szobát, mindent egy kupacba állított: kanapét az íróasztalra, arra székeket, lámpát, névtáblát és kitömött rókát. Félig becsavarodva a falnál kuporog, és az egyensúlyról…..
Kenda 2008.12.02 14:21:45
Betty Briggs beszámol az őrsön Cooperéknek, hogy a férje már többször eltűnt, igaz a munkája miatt. Cooper nem biztos abban, hogy az őrnagy mostani eltűnése nincs a munkájával (az ufók megfigyelésével) kapcsolatban. „Épp az élet értelmét taglaltuk, én a természet…..
hogyvolt Lost 4x02 - Confirmed Dead 2008.04.14 20:54:00
Múlt héten ott hagytuk abba, hogy megfúrták a Első Szigeti Diktatúra Nagy Bölcs Vezérét, és a Team Lokkbácsi névre hallgató szélsőséges csoport nem hisz a hajósembereknek, így mennek Ádörfalvára pocolni. Team Dzsekk továbbra is hisz, sőt, talál magának egy szakállas embert,…..
Ronette ismét rohamot kap a kórházban, a dokik leszedálják. Cooper egy B betűre lel a lány körme alatt, ami korábban nem volt ott. A zsaruk megállapítják, hogy a gyilkos a szigorú őrzés ellenére is bejutott valahogy a kórterembe. Cooper elérkezettnek látja az időt arra, hogy…..
hogyvolt Weeds 2x09 – Bash 2008.10.07 15:00:00
Peterrel és az önkéntelenül böfögő partnerével indítunk, akik éppen Heylia háza előtt posztolnak. Peternek hamar elege lesz büfiből, így inkább megy lefülelni kedvenc tanítómesternőnket. Heylia viszont nem most jött falvédőről, így a DEA-s csapatot nagy meglepetés éri,…..
Tornádó jött, tornádó ment, az irtózatos pusztítás meg maradt a Lila akác közben. Gaby berohant Carlos után a kórházba, a többiek pedig a mentésre érkező tűzoltóautók villódzásánál szorongva várják Lynette-tel a fejleményeket. Amik egyelőre késnek. Lynette egyre…..
hogyvolt NCIS 4x17 – Csontvázak 2008.09.24 11:00:00
Egy katonai temetésen nyitunk, és bravúros nyomozótechnikával arra is rájövünk, hogy egy tengerésztisztet temethetnek, tekintve, hogy milyen egyenruhában posztol a díszőrség a sortűznél. Vagy mondjuk az is segíthet, hogy milyen sorozatot nézzük. Közben a temetkezési vállalkozó…..
Elmorzsoltam ma reggel egy könnycseppet a szemem sarkában, mert másfél éves ígérgetés után használható, működőképes és műsorokkal teli honlapot tudunk végre a rajongóknakó/érdeklődőknek prezentálni. A címe fotelpatkanyok.hu, semmi flash, felugró ablak és hasonló…..