Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gratulalok11

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nacionalizmus, patriotizmus, fasizmus, hitlerizmus,mussolinizmus, szálasizmus, vonizmus, orbánizmus, csurkizmus, eceterá. Mi történik a magyar jobboldalon? Nahát… Még gyakorlatilag ki sem látunk a régi baloldal mocskából, és jön a pofon jobb oldalról. Amikor azt hittük, hogy a…..
gratulalok11 2012.03.26 11:03:38
@vladys73:
A nacionalizmus értelmezésével pont azért van probléma, mert nekifutásból ragasztanak hozzá jelentéseket, szinonimaként használják a sovinizmus helyett, stb. Egyébként sajnos ez a folyamat a baloldali mozgalmaktól indult ki, ők voltak azok, akik sikeresen kezdték el összemosni a fogalmakat, hogy utána bunkósbotként használhassák a nacionalista jelzőt olyan hagyományos szerveződésekkel szemben, melyek deklaráltan nacionalisták voltak.
Ezek után persze a soviniszta mozgalmak is előszeretettel használták magukra a nacionalista jelzőt, így próbálva több területhez jutni.
De ez még nem változtatja meg a nacionalizmus jelentését, kialakulásának történetét, vagy épp azon személyiségek sorát, akik nacionalistaként ismertek voltak.
Az Orbán-rendszer egyik nem túl eredeti, de annál keményebb könyökű kitartottja a héten vicces pamfletben rontott neki az általa baloldalinak és liberálisnak vélt szervezetek „faszkodásainak”. A poszt igencsak silány érvanyagával nem foglalkoznék, viszont arra nagyon…..
gratulalok11 2012.03.26 10:51:59
@idelle:
@idelle:
"...én a Nemzetet és a Hírlapot olvasom, a HírTV-t és az ECHO-t nézem, és semmiféle ellenzékről nem tudok..."
Már bocsánat, de ez hülye érv. Nagyjából minden országban vannak kormánypárti, meg ellenzéki médiumok. Mi ezzel a gond? Inkább írtad volna az elfogult királyi tévét, de az sajnos eddig mindig az aktuális kormány szócsöve volt. Várható volt, hogy ezen a kényelmes helyzeten esze ágában nem lesz változtatni a fityesznek, sőt igyekeznek majd bebetonozni a pozíciókat.
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
gratulalok11 2011.10.07 10:06:42
@szempontpuska:
Na ennyit rólatok. Sikerült kitiltani, áruld el, miféle borzalmat mondtam, nagy demokraták?
gratulalok11 2011.10.07 10:08:13
@puffatag:
Most akkor válaszolok, mivel a szólásszabadság jegyében az egyik cenzor kitiltotta a nickem.
szóval nem tudom milyen a mostani darabja, a Döglött Aktákat látam színházban és az Amerikai cigarettát filmen, szerintem zseniális volt mindkettő.