Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esszencia13

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G.család blogja Pacsirtánk:-) 2015.02.02 18:40:07
Adrikáról van szó - aki a zeneiskolája által szervezett Népdal - és Daléneklési Fesztiválon nyújtott teljesítményéért ma kiemelt arany minősítésű oklevéllel jött haza. Büszke vagyok Rá!..
Popy műhelye Nyertem! 2011.12.13 10:31:00
Kénytelen vagyok azzal az elcsépelt frázissal kezdeni ezt a bejegyzést, hogy: én még soha nem nyertem semmit. Pedig így van, illetve volt. Eddig. Mert hála Nektek és a Blog.hu csapatának a múlt heti könyvkötéses posztommal bekerültem a 4 legkedveltebb bejegyzés írója…..
Tavaly karácsonyra filofaxot készítettem a barátnőimnek, amit saját kezűleg szerkesztettem meg, nyomtattam ki és fűztem össze. Volt, aki hasznát vette, volt, aki nem, de legnagyobb örömömre Kriszti idén is kért tőlem egyet, tehát Krisztinek határozottan bejött és ezért…..
esszencia13 2011.12.06 12:28:27
Földig érnek a szomszéd fűzfájának ágai. Többek között hozzánk is átlógnak. Levágtam, de sajnáltam kidobni.  Egymásba tekertem az ágakat és hamarosan kisebb-nagyobb koszorú kerekedett belőlük. Feldíszítve karácsonyi dekorációként használjuk fel…..
esszencia13 2011.11.18 09:02:45
Ennek a sálnak a színeibe és textúrájába egyszerűen beleszerettem, amikor tavaly karácsonyra készülődve belebotlottam egy méteráru boltban. Az egyszerű patentmintával készült sál hamar elkészült és egyedül csak azt sajnálom, hogy nem vettem kétszeres mennyiséget, mert az…..
esszencia13 2011.10.20 10:48:08
Cudar hideg lett egyik napról a másikra, ami bicajon ülve még inkább érezhető. Ezért és mert amúgy is szeretem a kötött kiegészítőket, előkerültek a szekrény mélyéről a sapkák, sálak és a kesztyűk. Mivel azonban még nincsenek mínuszok, egyelőre ezek az ujj nélküli…..
... kérdeztem, mikor egy gasztronómiai magazinban belebotlottam a káposztás murgyé névre hallgató ételbe, és kérdezik azóta mások tőlem, ha csak megemlítem. A murgyé egy krumplitésztás étel, melyet már azért megkívántam, mert káposzta van benne.  Sőt savanyú káposzta.…..