Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabacs

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarul Csúnya, gonosz bácsik , Quentin Tarantino az év filmjének választotta, és jogosan ! Utóbbi időkben tényleg kiemelkedik az átlagból,ráadásul izraeli. Történet szerint egy brutálisan meggyilkolt kislány édesapja, és egy nyers modorú rendőr bosszút áll egy tanáron akit…..
 Ez a film Gallows Hillként is fut, a rendező Victor García akinek a Tükrök 2 és a Hellraiser (2011) része köszönhető. A film pozítiv csalódás, pedig fillérekből rakták össze. A történet szerint egy baráti társaság balesetet szenved az úton, majd bekönyörgik magukat egy…..
Mr Jones Amilyen bizalomgerjesztő a trailer, olyan lehangoló a film. Horrornak van írva, de a színészi játékon kivül semmi se félelmetes, mert bizony a színészek borzasztóak. Egy ömlesztett baromság az egész, a film eleje még kézi kamerás, mondhatni found footage stílusra épül,…..
Ez egy városi legendákkal foglalkozó horror dokumentum film, inkább sorozatgyilkosok vannak a középpontba és néhány döglött akta. Az első részben megismerhetjük a Fantom nevezetü sorozatgyilkost, akit probálnak beállitani az első amerikai sorozatgyilkosnak, illetve hogy róla…..
Nicholas McCarthy rendezte aki eddig kisfilmeket forgatott. A film erős B kategóriás horror, nem sok pozítivumot tudok fel hozni a művel kapcsolatban. A film a sivatag közepén kezdödik ahol megismerhetünk egy fiatal szűzike csajszit aki összejön egy fiatal sráccal. A srác beinvitálja…..
Az első kritikámat egy olyan filmről szerettem volna írni amiről semmit se tudok elötte csak néhány alapinfót hátha találok valami remekművet. Ez nem az!. A forgatókönyvet Robert Rodriguez írta néhány liter kecsketej után, rendező pedig Eduardo Rodriguez aki a Frászkarika 2-őt…..
Rendező Eli Roth aki Motel és a Kabinláz mellet a Becstelen brygantik "medve zsidó embere". A filmről annyit érdemes tudni, hogy a Cannibal Holocaust nagy hatással volt a rendezőre, mondhatjuk egy modernkori remake lesz a film.Amúgy a film címe egy 1988-as olasz horror alternatív címe,…..
Rétegfilmek tárhelye Annabelle 2014.08.20 18:37:37
Démonok között spin-offja. Rendező most nem James Wan (ő inkább  producerként vesz részt), hanem John R. Leonetti akinek a Mortal Kombat 2 és a Pillangó-hatás 2 köszönhető ( nem egy ajánlólevél) de ő inkább nevezhető munkássága miatt operatőrnek. A történet röviden, a…..
Rétegfilmek tárhelye Fury 2014.08.20 15:50:14
Brad Pitt újra második világháborús filmben, de most David Ayer rendezésében akinek az Utolsó műszakot és a Kiképzést is köszönhetjük. David Ayer idén már probálkozott a Sabotage Schwarzenegger filmmel is, de a Fury már előzetes alapján is komolyabb falatnak tünik. A történet…..
A rendező George Miller aki az eredeti trilógiát is elkövette. A film érdekessége, hogy a tervezett 4. rész már a nyolcvanas években szóba került, de anyagi okokból nem valósult meg. Aztán 2003-ban ismét bizonytalan időre abbamaradt, mert a Második Öbölháború miatt politikailag…..
Az első filmes postomat amit írok egy érdekes filmmel szeretném kezdeni, és legyen ez a Tusk című film!. Amit tudni kell róla az a Kevin Smith rendezte és írta aki a Jay és néma Bob filmekkel vált híressé( mellesleg ő alakította néma Bobot is). Ami érdekesség, hogy eddig a Red…..
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..