Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muld

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
0.nap 30.nap Eltelt egy hónap, és ahogy az várható volt a slimek kezdenek megborulni. Elsősorban persze érzelmileg, de mentálisan is, ami nem csak a diétának, és a hetek óta tartó edzéseknek és a kalória mínuszoknak köszönhető. A huszadik nap környékén volt egy egészen…..
Muld 2011.12.09 16:50:57
@viv_i: Ez az jól csinálod, ügyes vagy, csak ne add fel!
Csináld végig aztán tartsd meg, és elképesztően csinos leszel és magabiztos! Hajrá!!
LifeTILT Slim3 20+ 0.nap 2011.11.06 15:45:00
   Napi kalóriaigény: 2094 kcal. Diéta átlagos kalória mínusza: 681 kcal. Kalória mínusz %-ban / nap -32,7% Magyarország jelenlegi kormányzati és gazdasági intézkedéseinél elkeserítőbb és kilátástalanabb helyzetben, talán csak az egészségügy és az oktatási rendszerünk…..
Muld 2011.11.08 07:55:36
@kovászosUbukla:

Te figyu... húzzál már el innen máshova pattogni, mert rossz helyen vered a nyálad. Abból kiindulva meg, hogy mi a véleményed a cikkekről minősíti azt is, amennyi közöd a mozgáshoz vagy az egészségesebb életmódhoz.
Mert ha valami közöd volna ezekhez akkor értenéd is a cikkekben leírtakat, mert én sem vagyok egy nagy Bence fan , sok dologban nem értek vele egyet, de bazzeg itt egy ember aki vállalja hogy a saját tudását felhasználva, és energiát nem kímélve megpróbál megváltoztatni egy-egy elbaszott életet (senki ne vegye magára nekem is ilyen elbaszott VOLT az életem), és akkor jönnek a hozzád hasonló emberek ide oltogatni. Lehet nem csinálja jól, meg egykét dolgon lehetne változtatni, de senki nem mondta hogy ezt, vagy az itt leírtakat kötelező követni, nekem például csak a motivációs tartalma miatt jelent nagyon sokat az oldal.

"mégis mi a fasz értelme lenne gyufaszálat faragnia magából már jó félúton a 30 és 40 között? Késői modell karrier, vagy elmegy MILF pornósnak?"

Nah hát ez meg abszolút no comment, azért a korodra kiváncsi lennek ne haragudj...
   „Félek... Pár nap múlva vége a diétámnak és félek a végétől, mert nem tudom mi lesz utána és miket fogok majd enni”. Egy barátnőm szavai ezek, aki a véghez közeledve a program utáni életéről kezdett el filozofálni.  Élet a halál után mondhatnám, de azért nem…..
Muld 2011.10.06 18:10:17
@sophie.a87:

"Ja, és a program végigcsinálása után miért kötelező berúgni? Hogy bizonyítsuk, hogy mégis gyengék vagyunk és nem is volt életmódváltoztatás?"

Jajj istenem ugyan miért volna kötelező berúgni, illetve ezt szerintem a férfiaknak szólt mert rájuk jellemző (mint jómagamra is), hogy mindent piával kell ünnepelni.

Egyébkénr meg az egész oldalról annyi hogy Bence for President! :) Én nyár elején kezdtem egy jelentős életmódváltásba azóta -24kg (jelenleg: 190cm/83kg), nagyobb magabiztosság, jó közérzet, illetve útban vagyok a kockahas felé ha más nem egy jó fotó miatt :) A programomba nem ennek az oldalnak a hatására kezdtem bele, ide csak 2 hete tévedtem fel, és habár én más módszert követve vittem véghez mindazt amit fentebb leírtam (mármint más diéta, más mozgás/sport) de AZ BIZTOS hogy az pszichológiai, illetve az "agyban eldőlős" dolgok azok "holtbiztosrohadtkurvaisten" hogy pontról pontra úgy vannak ahogy Bence leírta, és nagyon jó hogy van aki ezt így letudja írni és áttudja adni a népnek.

Szóval csak így tovább!