Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lev-in black

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
lev-in black 2011.10.06 15:53:28
@Popeye76: na ja, Orm-In Black és Lev-In Black, az 1500 fős koliban, az össz kétemeletnyi jogász szavazótábor vs többiek, és mégis nyert a duó...

azon az estén, amiről sajnos semmilyen felvétel nincs, ARC alkotta a legnagyobbat, szerintem neki is köszönhetjük a befutót.Deák Billt egyszerűen neki találták ki, marha nagy karizmája volt, a közönség tombolt.

én a lepukkant nyolcadik emeleti konyhában futottam vele össze a legtöbbször (ahol bassza meg mindig rotyogott vmi, m a mongolok főztek, lóhúst vagy nem tudom), na szóval ARC mindig azt mondta, h ő bármit eszik, üt rá pár tojást, mert az tápláló:)))

én nem sokat dumáltam vele, de egyszerűen ikon volt, rosszat soha nem hallottam róla és maxi riszpekt neki, ahogy viszonyult mindenkihez. Nyugodjon békében...

PRO BUDAÖRS FRONT!!!!
ex-804er