Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolverine293

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az e heti örömhír, hogy az Apple csökkentette az Egyesült Államokon kívüli tartományok Mac mini listaárait, vagyis Európában már több helyen is olcsóbban kínálják az Apple belépő asztali gépét.A német oldalon például már 100 euróval olcsóbban, 709 euróért lehet minit…..
A Henkel közölte, nem érvényes az a szponzorszerződés, amit egy exalkalmazottja kötött még a Mercedes GP elődjével, a Brawn GP-vel a nyáron.A jövő évi költségvetése nagy részét az évi 30 millió eurót biztosító megállapodás tette volna ki, de már…..
Wolverine293 2009.12.15 10:58:34
@Chaoyang: Erdekes... nem tudtam, hogy a
HEINKEL repulogepgyarbol nott volna ki a
HENKEL... szerintem semmi kozuk egymashoz.
(Az meg szinten megkerdojelezheto, hogy a Heinkel
volt-e a legnagyobb beszallito. Ketsegtelen,
hogy a He-111 az egyik legismertebb nemet bombazo, de szerintem a Junkers gyartasi szamai meghaldjak a Heinkelt. (Ju-87, Ju-88, Ju-52, stb... hogy csak a kozismerteket emlitsem) Es akkor meg nem szoltunk a haboru vegere felfutott vadaszgepgyartasrol sem... szoval csak ovatosan az ilyen kijelentesekkel)
Ha már muszáj résztvenni ebben a töklámpás amerikai idiotizmusban, legalább vigyünk egy kis igazi nemzeti horrort a buliba! Az Index Ultimate Halloween Álarcmegoldással ® ön annyira ijesztő és egyszersmind jófej lesz, hogy ismerősei nem győznek majd álmélkodni!Nincs más dolga,…..
Andy Burnham, médiáért is felelős brit kulturális miniszter felszólította az Ofcomot, a szigetországi ORTT-t, hogy vizsgálja ki, hogy a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban etikusan viselkedtek-e Susan Boyle-lal, akit az elvesztett döntő után idegösszeomlás…..
Tegnap este véget ért a Britain's Got Talent, azaz a szigetországi Csillag születik legutóbbi kiadása, és ezzel együtt romba dőltek azok az elképzelések is, miszerint az egész előre le volt zsírozva, a jól eladható, mogorva skót háziasszony lesz a győztes, minek itt döntőt…..
Róma utcáin sétálgatva, a középületek falán bőven tenyésző domborműveket fürkészen szemügyre véve, a történelmi szimbólumok iránt fogékony turista olyan jelenségre lesz figyelmes, amelyet eddig főleg Németországban (a birodalmi fővárosban, illetve Münchenben)…..