Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilis Csaba

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csepeli önkormányzat közpénzen üzemeltetett hivatalos szócsövén, a csepel.hu hírportálon keresztül  Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester egy olyan imádság, pontosabban "áldóima" terjesztésére kéri a csepelieket, amelyik felvezetőjében az…..
Pilis Csaba 2012.01.10 13:46:19
@mesztic: tökéletes! köszönöm!
Magamért Itt tartunk most... 2012.01.09 13:14:00
A szakítás óta eltelt három hétben egy közösségi portálon "dokumentáltam" életem történéseit, nem épp elmés megjegyzések formájában. Lentről felfele olvasható, milyen jellegű élményeket generáltam magamnak.Most ismét lehiggadtam, ismét kiadtam magamból, ami…..
Subba Sikerült! 2012.01.04 12:48:46
Jaj ez a szarvas!!! :-DDDDDDDDD..
Pilis Csaba 2012.01.04 12:58:16
:)
A címet látva a kedves olvasók azt gondolhatják, hogy Pest megye Fideszes urai végre valami hasznosat is csinálnak. Az ősz eleji fűtetlen közintézmények helyzetét hőszigeteléssel próbálják javítani. S a kedves olvasónak megjelenik lelki szemei előtt Szűcs Lajos és brigádja,…..
Tovább romlott a tarthatatlan helyzet a Fideszes vezetésű Pest Megyei Önkormányzat közintézményeiben, köztük több általános és középiskolában. Ahogy arról október 13-i cikkünkben beszámoltunk, a megyét 5 éve vezető Fidesz kis híján 15 milliárdos adósságot halmozott fel…..
16 milliárd forint a működési hiánya a fideszes vezetésű Pest megyénekA nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnökkel aláírt szándéknyilatkozatban foglalt 180 milliárd forintos, a tizenkilenc megyének szánt mentőcsomagtól várja a csodát a Pest Megyei Önkormányzat fideszes…..
Maró folyadékkal öntöttek le tizennyolc parkoló autót Dunakeszi egyik lakóparkjában keddre virradóra, a nyomozás nagy erőkkel folyik - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője csütörtökön az MTI-vel. A dunakeszi rendőrkapitányság rongálás miatt…..