Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté Bence Péter

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben itthon az EU tagság melletti kampány készül, addig Hollandiában az előrehozott választásokon az iszlám- és bevándorlásellenes Szabadságpárt (PVV) az EU és az euró ellen kampányolt. Pedig szeptember 12-én nem is európa-parlamenti választásokat tartanak az országban,…..
A holland kormány megszüntetné a kettős állampolgárságot, az államtanács kritikája ellenére. Wilders pártja szerint a kettős állampolgárok nem hűek Hollandiához. Egy év alatt mégis 40.000-rel nőtt a kettős állampolgárok száma. volkskrant.nl  A heves kritikák ellenére a…..
Geert Wilders és Mark RutteForrás: nos.nlSZEMLE„Muszlim majom”, „Nem én mondtam”, „Viselkedjen!”, „Maga is viselkedjen!”, „Nem! Maga viselkedjen!”, „Hűha!”. Szóbeli adok-kapok a holland…..
Máté Bence Péter 2011.10.20 00:12:29
@paranoid szobalány: Köszönöm a hozzászólást és a pontosítást.
Érdemes megjegyezni, hogy sok hozzászólásban aggódtak amiatt, hogy majd a külföld mit fog ehhez szólni, meg hogy Hollandia ezzel kiírja magát Európából, stb. Persze ez nem történt meg, sőt még hír sem lett Hollandián kívül.
Ugyanakkor az ügy utóéletének van egy kevéssé politikai oldala is. A szóváltás felvétele sem kerülhette el, hogy remix készüljön belőle: www.youtube.com/watch?v=5KgvxSU3r58