Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aeolian

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első amerikai terepjáró Olaszországból és a nagy visszatérő a csehektől. De vajon milyenek ezek a tömegtermékek valójában? ..
Aeolian 2015.03.22 16:47:26
Emlékeztek még arra, amikor Fred Durst piros sapkája legalább annyira megkerülhetetlen volt, mint Britney Spears melle, és a csapból is a Korn, a Deftones vagy éppen a System of a Down szólt, hiába nem volt közük sem a popzenéhez? Ó igen, ez volt a nu metal tündöklésének időszaka…..
Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi invesztációs befektetése, így vehetett végre egy hétvégi víkendházat. Miközben a teraszán ülve baconszalonnába csavart paraván sajtot majszolt, tekert egyet a hifi hangerején.…..
Aeolian 2015.01.01 17:07:45
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
Ez az itt fönt (vagy itt van hivatalosan is). Először is, azt hittük (reméltük) Avril Lavigne már csak szorgos háziasszony Chad Kroeger Nickelback-vezérrel közös otthonában, és a tavalyi lemezét is csak búcsúzásnak szánta. Másrészt igen, a lázadó tini imidzs erősen…..
A Taktika úgy lett legendás az undergroundban, hogy összesen egy daluk jelent meg hivatalosan, az is válogatáson. Volt demójuk is, de azt nem adták ki, meg nem is terjesztették. Egyéni felfogású, egyáltalán nem tipikus hardcore-juk miatt ennek ellenére sokan felfigyeltek rájuk. Aztán…..
Beyoncé legutóbbi, 17 videót tartalmazó vizuál lemezén, és David Bowie 13 dollárba kerülő klipjén felbuzdulva a Business Insider összeszedte minden idők legdrágább videóit. A lap mindegyik kliphez fűz valami kis sztorit, ettől mi most eltekintünk, és az ő 14-es listájuk helyett…..
Stampede Of The Disco Elephants. Ez lesz a várhatóan jövőre megjelenő Limp Bizkit-lemez címe, amit most egészen furcsa módon nem egy saját dallal, hanem egy Ministry-feldolgozással vezet fel a Fred Durst vezette zenekar. A helyzet pedig az, hogy az innen is…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
Aeolian 2013.06.10 19:33:51
Órák óta tanácstalanul ülök a gép, hogy mégis ezt miért kellett? Búvár, Matyi Mendosa, Droo, Kubu és Néni, az új zenei stílust teremtő 5 kopó tehet erről, a Cops nevű, egyelőre beazonosíthatatlan hátterű produkció tagjai, akik visszahozták pár percre a szomorú…..
Belsőség A hét legjobb filmje 2013.02.22 17:46:14
Ha ön ezt a posztot olvassa, minden bizonnyal szereti az autót és az autózást. Azt a kort éljük, amelyben még éppen elcsíphetjük a varázsát, még elég időnk van ahhoz, hogy összegyűjtsük azt az emlékanyagot, amelyből majd a verandán ücsörögve szemezgetünk az unokáinknak,…..
Aeolian 2013.02.23 12:08:07
@Shallot: Az 1935 Lagonda Rapier esetében azért elmondják, hogy majdnem 2 évtizedig tartott mire erre a szintre hozták
„Arcomat előled pirulva takarom, jövő hét kedden is magamat másnak adom!” Három év kihagyás után újból koncertezik a kilencvenes évekbeli budapesti underground alapzenekara, a Csókolom. Továbbra is lesz cekker és nagykabát a koncerteken? Hogyan került Ujj Zsuzsi alkotása a…..
Aeolian 2012.12.27 17:03:13
@Mr. Fáradtság: A figyelmet.
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
Aeolian 2012.12.14 21:09:05
@borisz23: Training day c. filmben az 1979-es van enyhén pimpesítve, tényleg hasonló a formavilág de rokonoknál ez előfordul.
Tavaly jelent meg a Superbutt Music For Animals nagylemeze, amihez készült már normál klip is, most viszont egy különleges, interaktív videót raktak össze a Cleaver című dalhoz. Illetve nem is videó ez, inkább egy régi időket idéző kvarcjáték, ahol egy autóval az…..
Aeolian 2012.11.21 18:57:11
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
Aeolian 2012.10.24 18:59:11
Gyerekkoromban még nem beszéltünk brandekről; a legrosszabb esetben is csak márkákról eshetett szó (én a meggyeset szerettem a legjobban;). Ugyanígy logókat se ismertünk, maximum emblémákat. A megfogalmazástól függetlenül ezek ott voltak körülöttünk, hiszen akkoriban valahogy…..
Black Flag címmel nemrég jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új nagylemeze, amit egy nagyobb, főként Németországot bejáró Európa turné is követ, köztük két magyar állomással Budapesten az A38-on november 1-én, előtte pedig Debrecenben október 30-án. Az új lemezről, a…..
Egyszer már posztoltunk a 80-as évek New York-járól. A Rudy Giuliani előtti időkről, amikor a város sikátoraiban több méter magasan állt a szemét, az omladozó épületek homlokzatát firkák tarkították; a korról, amikor kibelezett, leharcolt metrókocsik szelték át a…..
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Csak addig valaki magyarázza el nekem, hogy miért tilos 40 fokban fürdeni. Nem a tavon bárhol, hanem a wakeboard pálya elkerített, stéggel védett részén. Sokszor szoktuk sportolni a tó drótkötélpályáján, mert közel van, mert szeretjük, mert kulturált körülmények között…..
Kíváncsi vagy New York történetére, de a Wikipédia neked túl száraz? Kár is a lexikonokat bújni, amíg ilyen remek videókat találni a neten.  Aimee Hunt rövid animációja kreatív és magával ragadó; tömör bemutatása a város kialakulásának onnantól, hogy Giovanni da…..