Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megatacsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edét az űrbe Társaságban 2007.10.16 08:05:00
Reggel megjelent egy fegyveres őr, és kizavart a cellámból. Hosszú folyosókon át vezetett utunk, időnként megjelent néhány barna medve-farkas mutáns, akik lángnyelveket lődöztek felénk, amúgy nagyon barátságosak voltak. Negyed óra séta után jutottunk el ide, azóta már nem…..
Megtaláltam az egyik Mars rovert, és hogy valakin bosszút álljak nem várt kalandjaimért, elvettem a hosszú évek alatt gyűjtött kőzetmintáit. Ezen felhúzta magát, és végsebességre kapcsolva megpróbált elütni. A robot számítását több körülmény is keresztül húzta.…..
megatacsi 2007.10.11 16:50:57
Breaking news: az első, pattogós gumilabdás darabjával műfajt teremtő Sony Bravia-reklámsorozat utolsó tagja éppen most kavar jó nagy botrányt, merthogy kiderült, a Sony megbízásából az animált gyurmanyuszis szpotot gyártó Passion Pictures stúdió szimplán ellopta, sőt bizonyos…..
Edét az űrbe Habokban, egyedül 2007.10.11 09:30:00
Jó nagyot fürödtem a Mars egyik tavában. Itt jegyezném meg, hogy fogalmam sincs, mi a fenét bámulnak a földi tudósok a távcsöveikkel, de ma reggel eljöttem egy óceán mellett, felmelegítettem a kávémát a gejzírben, hógolyóztam a Naprendszer legmagasabb hegyén, az Olympus Monson,…..
megatacsi 2007.10.11 10:01:02
Hurrá! A sok fikázás és csípőbőltüzelés mellett a blogból bántóan hiányoztak eddig a pillanatig a magyar munkákat méltatól pozitív bejegyzések. Ennek azonban egyszer és mindenkorra vége! Íme, ünnepeljünk együtt, mert elérkezett a nagy pillanat. Egy kis ügynökség és az…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Mike magához tért a kómából. Ez a futótűznél is gyorsabb terjesztésre érdemes híreknek járó vörös kódot kapja a Lila akác közi lakók riadóláncában. Azt mondjuk elsőre nem értettem, hogy mi az isten haragjáért nem hívja senki egyből Susant a csoda ügyében, de aztán…..
megatacsi 2007.10.06 09:37:16
Volt már olyan, hogy hideg verítékben úszva ébredtek, azt üvöltve, hogy "soha többé nem akarok keletnémet ajéndékkosarat látni a tévében"? Megfelelő mennyiségű tudatmódosító szer elfogyasztása után Karel Gottot vizionáltak a gardóbba? Valami hasonló traumákkal…..
Az epizód saját hogyvoltjával indítunk: Bree, Orson és Andrew, Andrew és a fiúk, Mike és a kóma – aztán felébredünk. Pontosabban Mike tér magához, itt hagytuk abba ugye a múltkor. És ki van jelen? Edie, csak hogy rögtön lehessen kavarni. A riadólánc: NoName nővér, dr.…..
megatacsi 2007.10.05 11:21:50
Edét az űrbe Bejelentkezem 2007.10.04 13:42:33
Hajtómű rendben. Irányzék rendben. A kabinnyomás a külső műszeregység szerint rendben. Ahogy kintről meg tudom ítélni, a kabinhőmérséklet is megfelelő. Egyelőre kevés adatot tudtam begyűjteni, de a létfenntartó berendezések minden jel szerint működnek, a tőlem 15 centire…..
megatacsi 2007.10.05 11:06:32