Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erikbaba

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen beledurrantott a nulláslisztbe pár hete egy brit lap, amikor világgá kürtölte, hogy a Wizz Air egyik London-Budapest járatának 293 próbálkozás közül egyszer sem sikerült késés nélkül elindulnia. A magyar sajtó ahogy kell, felkapta a hírt, a légitársaság pedig kissé…..
A távol-keleti országokban – köztudottan – nem ritka a kiskorúak dolgoztatása. A tízéves Answar Sardad ikertestvérével és több korabeli barátjával kora reggeltől szürkületig hordják a köveket a folyóból a falujukba, Lay Maing-ba. Az egyik legnagyobb mianmari vállalat napi…..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
Erikbaba 2011.11.12 10:44:53
@Nesebar: hat hazudnak! :)
Erikbaba 2011.11.12 10:46:27
@PiszkosFreddy: 1998n ota vezet adudit, es eddig senki nem szolt be neki miatta :) hehe az ado fizetesrol a szamlat meg elvesztette!!! hehe :)
Erikbaba 2011.11.12 10:46:59
@Dömsödi fanclub: jelentsd fel!!!