Regisztráció Blogot indítok
Adatok
likuzir

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván ez nem baki, de azért egy bejegyzést megérdemel a legtöbb magyar ember beszédközpontjában viháncoló beépített gesztipéter... További példák Budapestről: Tejfel Jancsi, Turi Muri, Hörpince.Küldj idióta, eröltetett boltneveket, lehetőleg fotóval a napidumak@gmail.com-ra!…..
 Tisztelt Kósa Úr!Megdöbbenéssel hallgattam az Ön szavait ma reggel a Mokka című műsorban: ”Kárász úr, ha a maga felesége bejelentené, hogy holnaptól nem fizet semmit be a közös családi kasszába, de ugyanúgy onnan eszik, és ott lakik maga is…..
f1 Kubica a Holdon versenyez 2010.12.01 17:14:00
A Renault-üzemanyagellátó Total remek reklámfilmet készített. Az első fél perc unalmas, jobb átpörgetni, utána viszont beindul a dolog, Forma-1-futam rajtol a Holdon. Sajnos csak egy Renault szerepel az igazi mezőnyből, de a látvány így is nagyszerű, főleg mikor megpillanthatjuk a…..
Töretlen Elégedett Nagymagyar 2010.11.28 10:25:00
Hallgatom az alkesz burkolót, ahogy beszél magában munka közben.Ideírom amit mond, mert ebbe a blogba illik."A baj már nem itt van Nagymagyar, hanem (...) Brazíliában.""Áldja meg az Isten ezt az országot testvér. Ha már így alakult.""Öreg vagyok én még…..
A tévés vetélkedők hagyományosan nézett műsorok mindenütt, lehet drukkolni a szimpatikus versenyzőnek vagy éppen kiröhögni a bénákat, akik még a legegyszerűbb kérdésekre sem képesek segítség nélkül válaszolni - valahol ezek voltak a közösségi média előfutárai a…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
A két nagy kihívás: a gazdasági stabilitás és a növekedés. Ha nincs növekedés, vagyis új munkahelyek, több pénz egészségügyre, nyugdíjra vagy oktatásra, a hatalmon lévő kormányokat sem nagyon szokták újraválasztani. Az elmúlt hetek után, úgy tűnik, végre egy kicsit…..
likuzir 2010.09.02 11:17:35
@Benbe: sok az összefüggés. Zum beipisil ha felvettél az egyszerűség kedvéért 10 ezer CHF-et, 100 hónapra, akkor mondjuk 100 CHF a havi törlesztés. A kamat aprópénz ugyanis a svájci jegybanki kamat jelenleg 1% alatt (!!!) van. Nem mindegy, hogy 15000 Ft a havi részlet, vagy 22000 Ft. Figyeld az arányokat.

A másik téma: valóban nem hőbörögnek az ÖBB dolgozói, de a MAGYAR állam a rossz gazda, és a MAGYAR emberekben és kultúrájában van a baj. Ördögi kör: ezeknek én nem fizetek adót, mert úgysem kapok semmit! Nem kapsz semmit, mert nem fizetsz adót!
Képviselő Funky A következő HVG 2010.04.14 14:57:00
Ki ne emlékezne a HVG 1998. május 16-i címlapjára? A parlamenti küszöböt megugró MIÉP 5,55 százaléka és Csurka István mindent betöltő, az egész ifjú magyar demokráciát fenyegető, nyomasztóan emblematikus arca uralta Orbán Viktor első győzelmének árnyékában született 19.…..
Most őszintén, meglep valakit, hogy Jakab bácsi levelesládájában még mindig akadnak remek félrefordítások a Top Gearből?Gondoltam egy merészet hát, és hogy ne aprózzuk el a dolgot, ma három beküldés is kikerül ezügyben, összesen két posztban, 1+2-es elosztásban.P. beküldése…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
Abszolút ígéretes a magyar cím, mivel mindenféle cuki intrikák képét vetíti elő, míg az eredeti Children and Art hallatán egy bamba nézés következik, hogy milyen művészet? Esetleg ki az az Art? De a látszat csal, és Art igenis fontos és érdekes, sőt ismerjük is. Ő az aranyos…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..