Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kummert Krisztián

42 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kosaras barátom nevében mondom, hogy nagyon nehezen viseljük már hogy a számunkra oly kedves Bikás parki kosárpályánk is karantén alá került. Ebben a videóban az okairól mesélek nektek és megmutatom, hogy milyen is egy ilyen karantén.   Tartsatok velem! Hasonló videók…..
Szerettem volna nektek a Korona virus karanténja utánra egy kis kirándulótippet mutatni,igy ebben a videónkban Székesfehérvár szépségeit mutatjuk meg nektek Szandival.Ez a videónk egyébként még most márciusban készült, amikor a virus még nem érte el a hazánkat és ezt csak azért tartom fontosnak…..
Ebben a videómban a magam sajatsagos stilusaban, arra próbálom felhívni a figyelmeteket, hogy az álmainknál kevés fontosabb dolog van az életünkben.Max csak az, hogy senki kedvéért ne adjuk fel a megvalósításukat. Persze ezt, magvasabban és viccesebb formában boncolgatva és a tanulságokat is…..
Mikor összejön a vállalhatatlan, mikor bedobják a bedobhatatlant, és még ráadásul NBA mérkőzést is nyernek velük! Ez a videóm ezek Top-5jének a válogatása! Tartsatok velem! Hasonló videók gyártásához, a videóm közösségi oldalaitokon való MEGOSZTÁSÁVAL, vagy a rá kiosztott LÁJKJAITOKKAL tudtok…..
Mikor eléri a védő az elérhetetlent és sikerül alaposan betakarnia a támadót egy hatalmas blokkal...De csak hogy ne fázzon!Ez a videóm az ilyen blokkok Top-5jének a válogatása az NBA-ből! Tartsatok velem! Hasonló videók gyártásához, a videóm közösségi oldalaitokon való MEGOSZTÁSÁVAL, vagy a rá…..
Az az igazság hogy imádok az utcán kosárlabda cseleket gyakorolni,de ha ehhez az utca népét is betudom vonni a tudtuk nélkül, (és nem ölnek meg), akkor annál nincs jobb! Pláne ha olyan jó fejek, mint amilyenek maiak voltak.Még selfiet meg autogrammot is kértek. Igazán menő érzés volt. HA TETSZETT A…..
Emlékszünk még 1989-re mikor Marty Mcfly megérkezett Dokival 2018-ba az akkori jövőbe és először a lábára húzta azt a bizonyos önbefűzős Nike Mag-ot ami annyira megelőzte a korát hogy közel 20 évet kellett várni mire a Nike tényleg letudta gyártani az ominózus cipőt amely minden gyerek álma volt?Még…..
Zion Williamson a legrangosabb főiskolai meccsen szenvedett sérülést amiatt, hogy megcsúszott, majd gyakorlatilag szétszakadt a lábán a Nike cipője. Legnagyobb sztárjának elvesztése után a Duke simán kikapott, másnap pedig csúnyán bezuhant a Nike részvényeinek árfolyama. A cég piaci értéke három…..
  Ismeritek azt az érzést amikor nyomjátok orrba-szájba az edzést, és amikor bizonyítanotok kellene akkor nem jön az eredmény és összedőltök tőle lelkileg?   Vagy... találkoztatok már olyan emberrel aki egy hónapja nem volt lent a pályán vagy nem edzett veletek az egyesületben és mégis mindent…..
  Ma egy picit a teret engedtem a kreativitásomnak és rászántam pár órát hogy valami igazán szépet alkossak nektek a kedvenc kosárpályánkról.Nem lövöm le előre a poént, de ha nem izgatnak az alkotási részletek, akkor nyugodtan görgessetek le és lessétek meg a végeredményt... ér csalni!Akik viszont…..
Már nagyon sok storyt osztottam meg veletek a parkból, de sosem volt még olyan hogy az online terünkről a Bikás Park Streetball facebook oldaláról vagy annak üzenetei közül osztottam volna meg valami szívet melengetőt... Ez a nap is eljött.A múlt héten kaptam egy üzenetet Horogné Básti Dórától az…..
Még mielőtt bárki nekem esne, hogy bizony neki anno volt ilyen vagy olyan cipője és mennyire király volt...NE IS KEZDJETEK BELE!Ahogy eddig is, így most is, ez is egy szubjektív top 5.Számomra ezek minden idők legrondább kosaras cipői. Baromi sok iszonyú ocsmány kosaras cipőt kellett végig néznem,…..
Aki lemaradt volna az előző két cipős top 5-ös listámról a Jordan cipőkről és a Lebron cipőkról az itt és itt pótolhatja.De vágjunk máris a dolgok közepébe és jöjjön a mai top listánk, a legszebb Kobe cipőkről...Nehéz téma volt! Pokoli nehéz... nem csak azért mert kevés olyan Kobe cipő volt ami…..
Talán még emlékeztek régebben volt egy nagy sikerű cikkem amiben a top 5 Jordan cipőről írtam nektek kosarazáshoz... Ha lemaradtatok volna akkor itt el tudjátok olvasni.Ebben anno azt taglalgattam hogy a saját tapasztalataim alapján melyik volt számomra az a top 5 Jordan cipő amelyikben a legjobb…..
Ez lehet, hogy egy hosszabb cikk lesz és ismét a lelkem egy szeletét, egy darabját tudom vele megosztani nektek... Remélem nem bánjátok!Beszélgettem Szandival és szóba került hogy kit mi inspirált, hogy jobb és jobb lehessen és nekem egyből két igazi Bikás parki legenda jutott eszembe, Elsőként a…..
Nem olyan régen bemutattam nektek egy magaslati levegőt szimuláló edzőmaszkot, ha lemaradtatok róla akkor azt itt tudjátok pótolni... Most egy másik ilyen maszkot volt lehetőségem tesztelni huzamosabb ideig és így elétek is tudom tárni a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban.Már az előző ilyen…..
Több próbálkozásom volt már a Bikás Park kosarasait közösséggé formálni több kevesebb sikerrel, de abban biztos vagyok hogy az első ilyen közösségi cucc ahol az emberek végre azt érezhették hogy egy társaságba,- ha úgy tetszik egy kosaras elitbe tartoznak- az az volt, amikor We Love Bikás Parkos…..
Előző cikkemben ígértem, hogy megmutatom nektek a Steph Curry szilikon dobó pánt edzésekhez idealizált darabja után a meccsekhez optimalizált példányát is. Erről fog szólni a mai cikkem, de aki lemaradt volna az előző cikkemről az itt tudja pótólni... De vágjunk is bele a folytatásba!BAAAANG! És itt…..
Emlékeztek még arra a cikkemre ahol a dobó kesztyűről és annak áldásos hatásairól meséltem nektek?Nos! Ez is egy hasonló cucc lesz, sőt ebben a témában lesz még pár hasonló cucc amit be fogok nektek mutatni mert úgy döntöttem végig tesztelem nektek az összeset ami fellelhető a világon és utána…..
Ez a történet kb. 3 hete kezdődött amikor itthon egy kerti grillezés közben észre vettem hogy nekem amúgy van egy boxzsákom amit már nem használok... Csak kint lóg a kerti fánkon és gondoltam ha már én nem sportolok vele, jobb helye lenne annak a Bikás parkban, ahol másoknak esetleg örömet okozhat…..
Előző cikkemben a kinezió taperől meséltem nektek, most essünk megint neki a dobástechnikánk javításának...Sokféle kiegészítő létezik erre, mint azt az eddigi cikkeimben is láthattátok, de most jöjjön az egyik kedvencem a súlyozott kosárlabda után, ez nem más mint a nyolcas méretű labda.Ezzel a…..
A kosaras kiegészítők sorozatom előző részében a Court Vision labdavezetést és pályánlátást segítő szemüvegről írtam nektek, most lépjünk a következő "jóságra", ami nem más mint a Kinezió Tape Minden kosaras életében előfordul legalább egyszer, hogy valamelyik ujját a nagy játék hevében véletlenül…..
Ez most picit más cikk lesz mint amiket szoktam írni, picit a lélekfejlődésem útjába engedek nektek egy kis betekintést, hátha mind tanulhatunk belőle. :)Mindannyiunknak voltak-, vannak-, és lesznek is újabb és újabb példaképeink.Sok kosarasnak ahogy nekem is, gyerek koromtól kezdve Michael Jordan…..
Igen igen... a cím hatásvadász... különben a büdös életben nem kattintanátok rá, pedig ez is egy szívet melengető történet lesz!  Nem is tudom hány éve szinte csak én vagyok az (tisztelet persze az 1-2 kivételnek) aki pótolja a Bikás Parkban a leszaggatott hálókat vagy felköti ha elengednek a…..
Előző részünkben a futógátról meséltem nektek, hogy tudjuk vele feldobni a dobóedzéseinket vagy a labdavezető gyakorlatainkat, ma pedif a Court Vision szemüveg rejtelmeibe foglak titeket bevezetni.Erről a "szemüvegről" annyit érdemes tudni hogy az alján található kitakarással abban akadályoz meg…..