Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ballonkabát

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bicskén nincs igazán jó helyszín a búcsúvásárra, a Kossuth tér sem az.  De a legújabb helyszín, a Piactér sem nevezhető jó és átgondolt döntésnek.  A Kossuth tér most felszabadul, ami nyilván öröm az ott élőknek. A Kisfaludyban viszont 3 négyemeletes tömb százhúsznál is több lakásainak, a Nagy…..
ballonkabát 2016.06.01 08:06:47
@bonnyanagyi: Jajjj bírjon már ki évente két napot... Ez egy VÁROS, emberekkel, programokkal, élettel, ha nem tetszik, ki kell költözni a Galagonyásra....
Tegnap este a Tanuszodánál tartották hivatalosan a Bicskei Napok keretében a "retro diszkót". Az elnevezés egy szabadtéri diszkót takart, és sajnos megfeledkeztek a szervezők, hogy ezt egy város közepére sikerült megálmodniuk. Teljes hangerővel dübörgött a zene hajnali 3-ig, és…..
ballonkabát 2014.05.19 17:35:49
@Guba Beáta: Milyen tbb száz emberről beszélsz itt? Egy valaki panaszkodott plusz te még rákontrázol, ez kettő. Ne vetítsd már ki a keserűséged egy fél városra, melelsleg ez most szombaton volt, semmiképpen sem beszélhetünk róla két hete..
Bicskei Szó No comment 2013.07.27 22:10:31
..
ballonkabát 2013.07.30 17:14:45
@Raszta_Pacal: Haggyd rá csak cigányozni szeretne egyet de nem jön össze neki..
A régi Áruház földszintjén lévő egy webezőhely nem bírta kapacitással.  A már menekültek által kapcsolattartásra használt, debreceni cég által már egy ideje  működtett netklub mellett hamarosan újabb nyílik - a szomszéd helyiségben. Ennek jó oldala is lehet:…..
Az Indexen ma megjelent egy cikk, a Fidesz, MSZP, E14 politikai térképről, és annak lehetséges módosulásairól, amiben volt egy szavazás: Ki legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje. A szavazás tök érdektelen volt az első 4 órában 2000 szavazat érkezett, Bajnai Gordon 50%-al…..
Bicskei Szó Ír az olvasó 2013.07.11 19:32:07
Szia! Kertváros nem Bicskéhez tartozik?Tudomásom szerint Bicskén csak a központba és a telepen nyílt "nemzeti" dohánybolt - Kertvárosban pedig nem. Nem tudtam róla hogy már a Kertváros nem Bicskéhez tartozik. Vajon ez mikor lett megszavazva hogy a Kertváros már külön…..
Három napja bicskei civilek a Facebook-on létrehoztak egy oldalt, melyhez nagyon rövid idő alatt közel hétszázan csatlakoztak. A bicskei, a magyar pártok összhazugságaitól magukat távol tartó lokálpatrióták a menekülttábor és Bicske túlterheltségére hívták fel a…..
ballonkabát 2013.07.04 09:23:05
@Mental Militia: Miért mit, kellett volna választani a jobbikot? Hogy beköszöntsön Bicskén is a sötét középkor, annál még a Fidesz is jobb
www.youtube.com/watch?v=SQI13fQVNCM
             Irány az Auchan... vár a Nemzeti Dohánybolt, ami nagy dohány. Rengeteg munka, áldozat, végtelen tisztesség, felkészültség, dinasztikus hadirokkant trafikos tapasztalat, politikai korrektség, a posztkommunista társadalmakra jellemző…..
Bicskei Szó Ír az olvasó 2013.06.17 19:34:02
Bicskén, az egyirányú utcákat kerékpáros barátabbá, ezzel környezet barátabbá kellene tenni. Nem kerülne sokba az önkormányzatnak és feltétlenül lakosságbarát intézkedés lenne.  Bicskén a Jakab köz, az Arany János, a Zrínyi, a Bartók, a Bocskai és a Rákóczi utcák…..
Pénteken és ma egy-egy idős asszonyt támadtak meg Bicskén - értesült a Bicskei Szó. Egyiküket bántalmazták is, mindkettőjük nyakából ékszereket téptek ki Bicske alsón és a Telepen.   Egyikük, aki Aradi Vértanúk utcai lakos - pénteken Bicske alsó felüljárójának B…..
Információink szerint a fennállásának hatvanadik esztendejét ünneplő bicskei Vajda János Gimnázium egy dunaújvárosi középiskola tagiskolája lesz.    Ezzel önállóságából veszít az intézmény. Ha ez valóban megtörténik, egy időben a felcsúti középiskola…..
Ma délután a Petőfi Művelődési Központban tartott lakossági fórumot a bicskei Jobbik Vona Gábor részvételével. Közben civilek baráti társasága a lakossági fórum ideje alatt a Kossuth téren tüntetett a rasszizmus, a fajgyűlölet ellen.    Részletek...   A…..
Bicskei Szó Ez itt a reklám helye 2013.04.13 22:46:05
Olvasónk kérdezi, érdeklődését a Bicske város költségvetéséből Felcsúton szerkesztett Bicskei Újság főalkalmazottjának figyelmébe ajánljuk.    "Többször olvastam ezen az oldalon az ismét megjelenő bicskei lapról azonban még nem találkoztam vele. Hogyan…..
Olvasónk ír a bicskei valóságról, aki nevét, címét telefonszámát is elküldte nekünk, de azt olvasónk védelme érdekében mi nem kívánjuk megjelentetni. Olvasónk, mint írja a Bicskei Újság című felcsúti lapnak is elküldte levelét, kíváncsian várja, vajon…..
ballonkabát 2013.03.25 09:29:45
@szattyan: Nem azt írta általánosságban a roma családok lusták ezt csak te magyarázod bele.. azt írta hogy "laknak olyan roma családok" ebben semmi általánosítás nincs szerintem, bizonyos családokról van szó akik mellesleg / másodsorban romák.. A "tömény fajgyűlölettél" meg aztán végképp messze van a levél.. Nem kell rögtön ugrani
ballonkabát 2013.03.26 08:45:32
@szattyan: Akkor én vak vagyok mert az ííró végig a polgármstert kritizálja a segélyezési rendszert hogy mindenre jut pénz csak arra nem hogy rend legyen. Én is javasolnám a szövegértés órát mellé lőttél nagyon nem kell mindenhová rasszizmust képzelni rögtön..
     Örülünk, ha segíthetünk kedves olvasónknak.....
A Bicskei Újság 8 oldalán 4 db Tessely Zoltánt ábrázoló fénykép látható, tehát minden második oldalra jut belőle egy darab. Szerintem ez kevés. Legyen minden oldalon kettő...  Március 15-én jelenik meg a bicskei polgárok érdekeivel szemben hosszú évekkel ezelőtt…..
ballonkabát 2013.03.22 12:51:55
@csakegyfiatal: Ki mindenki látja? A mindenki látja szó fordulatot akkor használja valaki ha egyedül van a véleményével és így akar többnek látszani..

A Gimnázium megmentése összefogással ez a honalp foglalkozott egyedül hónapokon át vagy az albérletet kereső sok gyerekes apukával vagy karácsony előtt a hajléktalanokkal mikor élelmet gyűjtöttek neki... Hogy csak így fejből vissza emlékezzek hirtelen. biztos a Békemeneten vitted a Felcsút táblát akkor, azért nem volt időd olvasgatni :))
A Bicskei Szó információja szerint Bicske Csabdin élő polgármestere a fideszes képviselők egyöntetűnél is egyöntetűbb bólogatása alapján Felcsútra helyezi át a Bicskei Újság szerkesztőségét. A kampánylap főszerkesztője természetesen pályáztatás nélkül Döme László…..
Érkezett bicskei címemre száz 100 kanadai dollár 2 db ötvenes címletben Kanadából, Ontario államból, Guelph városából Judit és József címéről az enyémre: "BICSKE, HUNGARY - EUROPE". Kanadában élő olvasóink ugyanis találkoztak a Bicskei Szó Nyulas Anti betyár helyzetéről…..
Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai nap hibabejelentéssel próbálkoztam. Bicskén a Kisfaludy utcában egy hete nincs közvilágítás. Most próbálkoztam harmadszor bejelenteni, első alkalommal ígéretet kaptam, másodikra kapacitáshiányra hivatkoztak, most pontos szakaszt követeltek. Javaslom,…..
Október 31-én egy babakocsit toló anyuka érkezett a bicskei posta előtti ATM-hez. A kétgyerekes család tüzelőre félretett pénzét vette ki onnan, öt darab 20 ezrest, azt a pénztárcájába tette a család kosztpénze mellé, így ott 115 ezer forint volt. A tárcát a kézitáskájába…..
Holnap 11.30-kor adják át a Kossuth utcát Rózsa utcával összekötő felújított hidacskát és a város hosszas várakozás után megkezdett térfigyelő rendszerét is.   A híd szép. Több mint 11,3 millióba került, egyes szakmai vélemények szerint sokallta többe, mint…..
ballonkabát 2012.10.16 13:37:28
@BABOZZZZZZZZ: Jaaa amikor ti vagytok hatalmon akkor "fogjunk össze, csináljuk együtt, nem sok érte a 11 millió", amikor más, akkor meg semmi sem jó, minden rossz, minden drága.. Értjük, úgy lesz!
      Fotó: Fejér Megyei Hírlap ..
A Bicskei Szó értesülése szerint ma reggel a Bicske Szíve park területére, a Káposztás rendőrkapitánysággal szembeni tavához vagy inkább nádasához érkeztek a Bicske Szíve park önkéntesei, akiket rendőrök vártak. Az arra járó szemtanúk elmondása szerint igazoltatták őket,…..
A Bicskei Rendőrkapitányságra csak a múlt héten történt bűncselekménnyel kapcsolatban érkezett bejelentés, a most hétvégi esetről a rendőrségnek nincsen tudomása - tájékoztatta lapunkat Németh-Kész Mónika r. őrnagy, az FM RFK Sajtószolgálat szóvivője a Bicske főterén…..