Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulináris admirális

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ezen a postán mekkora erkölcscsőszök dolgoznak! Mi a fasz közük van hozzá, hogy én káromkodok-e, vagy sem? "Elnézés uram, próbálja meg magát moderálni. Köszönöm." Mit képzel ez magáról? Egyébként is csak egy ártalmatlan basszameg csúszott ki a számon...és persze az…..
Sötét van. A leghosszabb éjszaka. Ráadásul a felhők is egyre jobban tornyosulnak felettünk. Nem hiszek abban, hogy most jön a végidő. Nem hiszek benne, mert már van. Ennyi gyűlölet, ennyi fáradt és meggyötört ember még nem volt. Azt hittük az ipari forradalom után, hogy az új…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
kulináris admirális 2011.12.13 22:22:31
pfff. Nem is tudom hol kezdjem. Tetszett a cikk az az igazság! Mert vannak olyan pontok amik tarthatóak és igazak. Amikor a kommenteket olvastam pedig elszomorodtam. Az jutott eszembe hogy az egyik ismerőssel beszélgettem a gyerekvállalásról. Ő mondta hogy nem lehet ma most Magyarországon gyereket vállalni, mert nem megfelelőek a feltételek és a pénzügyi, anyagi helyzetek. Én erre viccesen megjegyeztem, hogy egy gyereknek nagyobb ajándék nincs annál mint a gondoskodás és a törődés, mint a reggeli 2000ft és se puszi se csá. Persze értem én a fenntartásokat, de spórolni kell és lehet. Persze ez a cikk kevésbé részletes mint kellene, de az alapja nagyon tetszik. Mert addig nyújtozkodj ameddig a takaród ér. Az a legnagyobb baj, hogy amíg egy ember 100ft keres 120ft költ. Vagy mint a legviccesebb, hogy válság ide vagy oda, de nem régiben egy műszaki áruház megnyitón az emberek rohantak lcd tévét venni, és ami ennél is viccesebb volt, hogy mert kell a gyereknek karácsonyra. Te jó AtyaIsten. Akkor miről beszélünk? Aki minimálbéren él ne vegyen Mustang farmert, és ne legyen két mobilja mert minek. Van olyan Főnök ismerősöm akinek nincs mobilja csak az irodában egy vezetékes. Na mindegy igények különbözőek, csak ne sötétezzétek le az írót, mert vannak olyan helyek a világban ahol 2000ftból élnek és boldogok. Jajj annyi mindent tudnék írni, mert annyira felháborít a sok tudatlan fasz! Ez olyan mint sulis koromban, amikor a tanár azt mondta télen olyan drága a gáz, és olyan sokba kerül a téli szezon, mire én hogy és miért nem fűt fával mikor megtehetné. A válasz, mert azt hasítani kell, meg behordani. Akkor ott rohadj meg gondoltam. Akinek ennyi esze van, az mennyen a picsába. Gondolkozzatok már! Vagy a másik idióta kommentelő aki azt írja hogy az otthon termés költéges. Neki csak annyit mondok hogy kertes házban lakok és a házhoz tartozik egy porta. Minden évben van benne zöldség, répa, krumpli, retek. Van egy pici ól, ahol él 2 csirke. Képzeld el te nagyon okos agrárgazdász, hogy soha nem permeteztem és soha nem volt baj, csak gondozni kellett. Az állat pedig tényleg nem éri meg. Végül is ha magad tartod az állatot, amikor levágod a húsa a sertésnek mondjuk 800ft. Ebben minden benne van. Táp víz, minden. A hús boltban, a sertés 1300-1400ft. De igazad van nem éri meg. Ja és még soha nem volt beteg, pedig hidd el egy ideje vidéken élek. A baj a kényelem. Istenem. Meg a hülyeség. Na mindegy. Szarok a hülyékre. Tetszett a cikk csak pótlásokra szorul. :) minden jót!
Válság. Ez az a szó, amikor a konyhában a fakanál leáll, és a kapa nem nyesi a gazat. Ez egy olyan szóvá nőtte ki magát, amikor emberek millióinak a hátán áll fel a szőr. De ez van. 2008 óta mi magyarok tudjuk mi az, hogy világgazdasági válság. Kezdjünk is bele. Ez a válság,…..
KözSzolgálat VilágVálság 2011.10.23 17:21:10
VilágVálság Bevezető! Tudom, minden csapból már ez a téma folyik, de engedjétek meg nekem, hogy pár szót szóljak erről az egész dologról, ahogyan én látom. Mert sajnos ilyen tekintetben még nem vizsgálta senki. Erről fog szólni ez a pár részes adaptáció a Válságról, hogy…..
KözSzolgálat Teenage Dream 2011.10.18 16:29:57
Kihasználom, azon ritka pillanatok egyikét mikor még a kertben egy ilyen kellemes napsütéses őszi délutánon kiülve írhatok, az anyatermészet lágy ölén! Hát tegnap egy újabb élménnyel lettem gazdagabb, ami elindított bennem gondolatok egész sorát.   Üdvözöllek kedves…..
Üdvözlök újra mindenkit!  Nem régen eltávozott az élők sorából Makovecz Imre Kossuth-díjas nagyszerű építészünk. Van róla egy személyes emlékem, amikor még fiatalabb ember voltam ott ültem az előadásán. Ennek édes tova már vagy 10 éve. Marcona, határozott, ősi…..
KözSzolgálat utálom... 2011.10.09 20:50:31
Utálom a háborút, mely értelmetlenül, ontja ártatlan emberek ezreit. Utálom a gyógyszergyárakat, melyek mesterségesen juttatják szét bacilusok milliárdjait a világban, hogy az általuk készített készítményeket nagy profittal tudják eladni! Utálom a cigányokat, akik…..
Kedves Olvasóm!   Azon felül hogy ma van az aradi tizenhárom kivégzésének 162. évfordulója, sok minden történt eme széles nagy világban! Mint például:   Budapesten felavatták a Batthyány-örökmécsest, amely a szabadság jelképe lett. 85 éve történt   Eltemették…..
KözSzolgálat Próbaüzem! 2011.10.05 13:42:57
Kedves Mindenki!Ez az első bejegyzésem!Próba teszt van folyamatban ami által nagyobb rálátásom nyílik az üzemelés minden egyes apró fortélyára, hogy majdan élvezettel kövessétek az oldalt!Nem kell sokat aludni már és kezdetét veheti a KözSzolgáltatás... itt a syberen :)..