Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dii

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazság az, hogy el tudom képzelni mennyire nehéz lehet egy autista kisgyerek szülőjével beszélgetni annak, aki nem ismeri a problémát. Sokan zavarban vannak, sokan segíteni szeretnének, ezért néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratlanul is megbánthatják a másikat, de vannak…..
A hazai rep kifogyhatatlan humorforrás, többszörösen bizonyítottak már a srácok, és lányok is, UGYE MC MARISSA? A Subba Records következő csillaga a szegedi Bofman MC. A szám, ez a trek Szegedet mutatja be nekünk, egy általános iskolás fogalmazás gazdagságával. Az énekes…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Dii 2008.07.03 18:07:11
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8847352
Tessék nézelődni,érdekes fazon!:D
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..