Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengerszint

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jezsuita bloggerek Filmnegatív 2011.09.19 20:53:00
Elhatároztam, hogy bizonyos, napi aktualitást élvező témákhoz hozzá sem szólok. Ezért nem fogok az állammal foglalkozni és nem fogom állítani, hogy már rég túl van a betegesség szintjén az, ahogyan Magyarországból „keresztény” államot akarnak csinálni. Mivel ebbe…..
tengerszint 2011.10.25 19:57:45
@matthaios:
Visszavonom a negatív jelzőt, amivel felindulásból illettelek tényleg belátom, hogy egyáltalán nem jellemző rád, egy kicsit se. A „megdicsőülésed” nemhogy nem bánt inkább örülök neki. Tényleg, ne haragudj, jókat írsz, magam is gyakran épültem belőle és érintettél valamit a lényegből nagyon amikor azt írtad, hogy a legnagyobb jóindulat mellett is tudunk bántani. Igen, mert pl. akaratlanul is képesek vagyunk emlékeztetni másokat olyan sebekre amire ő nem akar gondolni. Nagyon fölemelő az, ha látunk magunk előtt esélyt a tisztázásra meg a kiengesztelődésre. Pax et bonum – ha elfogadható ez a számodra.
tengerszint 2011.10.26 12:52:23
@Ferdinandus: És te nem vagy kissé erőszakos? Jó akkor megjegyzem, hogy a másik neved a mindenki. :D
tengerszint 2011.10.27 21:24:46
@Ferdinandus: Egy fanatikus barom vagy és nem foglalkozom sem veled sem a hozzád hasonlókkal. A továbbiakban ne is fáraszd magad, mert nem olvasom el.
Szeretünk arra gondolni, hogy az ima hosszú távon növeli bennünk a szeretetet és önzetlenné tesz. Egyáltalán lehetséges ez, vagy csupán egy utópia, amivel magunkat áltatjuk, hogy továbbra is hajlonghassunk az egónk előtt úgy, hogy ráadásul azt hisszük, az ellenkező irányba…..