Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3-as számú rágógumigyár

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
3-as számú rágógumigyár 2011.10.04 22:41:29
Borzasztó módon látszik néhány kommentelő tudatlansága az Usa-ról. Teljesen más világ. Hatalmas távolságok vannak amit nem magyar szemmel kell nézni. Általános gyakorlat, amit több tíz-ezren csinálnak a az Usa-ban, hogy nyáron pl. New Yorkban laknak, de vesznek maguknak Floridában is egy lakást, és ahogy jön a tél összepakolnak és "leköltöznek" északról délre(főleg nyugdíjasok), majd tavasszal vissza. Rengeteg holmival megpakolják a nagy hajó amcsi autóikat(egy mercit vagy bmw-t nem tudsz úgy telepakolni mert ezek nem gyártanak nagy autót) és az autópályán egy-két nap alatt lent vannak délen. Két dolgot szeretnek az amerikaiak: legyen nagy motor a kocsiban mert az megbízhatóbb, és az autó nézzen ki valahogy, legyen csilli-villi. Én sem szívesen indulnék el egy európai kis lommal hosszabb távra rendszeresen, mert az amcsi nagy köbcentis autók sokkal megbízhatóbbak és kényelmesebbek mint európai társaik.
Itt Európában sokkal közelebb vannak a városok egymáshoz, ha baj van tudsz segítséget kérni, de az Usában vannak olyan helyek ahol több száz km-en keresztül biztos nem találsz autószerelőt vagy alkatrészt. Na olyan helyen robbanjatok le egy kifinomult technológiás BMW-vel, vagy mercivel. Délen ahol lehet +50C nyáron. Ezért gyártottak sokáig nagymotoros egyszerű amcsi v8-asokat, mert az tuti nem hagy cserben.
A fogyasztásról meg annyit: egy átlag amerikai munkás hazavisz nettó 3000 dolcsit, ha neje is dolgozik az is annyit, a benzin meg 200 ft náluk. Ki a f@szt érdekel hogy 8 litert fogyaszt a verda vagy 15 litert.
Az amcsi nagyvasak a legjobbak a világon! Gázolaj pedig csak az MTZ-kbe és a buszokba való, nem az autókba.