Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pronyó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
pronyó 2011.10.05 20:55:52
Aztakurva... ha nem lenne kapzsi, akkor nem derült volna ki a mérhetetlen butasága.
A legrosszabb, amikor valaki buta és még szorgalmas is, így legalább mindenki számára világossá válik.

Csisztu tipikusan azok közé a nők közé tartozik, akik elvégzik, kiseggelik, végigszopják az egyetemet, de buták maradnak, mint a tök.

Nem is kell jogi végzettség, csak fel kell tenni a kérdést: van nekem ilyen rokonom? A többi távoli családtag tud erről a rokonról, vagy hasonló rokoni szálról?

A kapzsiság elvakította Zsuzsikát. Semmi szimpátiára nem számíthat ezek után.

@Giedi: A jogi egyetem valóban az egyik legnehezebben elvégezhető, nem egy büfészak, ahogy azt sokan hiszik, de sajnos az utóbbi időben sok olyan is végigvergődött rajta, akiknek mindegy, hogy milyen diplomájuk van, nem lesznek értelmesebbek. A doktori címnek semmi jelentőséget nem tulajdonítanak maguk a jogászok sem, egymás közt nem is használják, és csak azoknak a diplomásoknak szúrja a szemét, akiknek nincs.
Én mérnökök közt találkoztam a legbutábbakkal a diplomás körökben. Persze nem általánosítok, csak megjegyzem :)
pronyó 2011.10.05 20:58:12
@EasyFriend: Ez kb. olyan eset, mint amikor egy orvos nem ismeri fel magán egy betegség tüneteit. Ez nagyon gyakori.
Kellemetlen, de önmagával szemben nem túl objektív az ember.
pronyó 2011.10.05 21:05:53
@becsoccsent: Igen, ez a szerep határozottan jobban állt neki, mint a mostani sztori. Ő már bármit csinál, ennél jobbat nem fog alkotni.
A kérdés nyitott, de tény, hogy a Tesco-s ruhák árban igencsak versenyképesek. Ráadásul a csakis ott elérhető F&F márka mindent megtesz, hogy a fent említett előítéleten változtasson. Bevallom őszintén, mivel én nem vagyok egy "nagybevásárlós" típus, a márkával…..
pronyó 2011.10.04 21:32:06
@grufftipunk: A motorosdzseki egy elég porli dolog. Akármennyire hangoztatod a márkáját. Sőt.
pronyó 2011.10.04 23:15:29
@grufftipunk: Bőrkabát, mint túlélő cucc? Aha-aha, folytasd csak feszült figyelemmel hallgatlak.

Szóval van egy jó minőségű bőrkabátod.

Ennyi.

Én már vettem a Tescoban alsónadrágot, zoknit és más ilyen apróságokat, nem volt valami olcsó. Mondjuk nem mind FF márkájú. Célnak megfelelt, amúgy meg a Tesco is pont olyan bolt, mint a pláza. Ismerős csaj dolgozik pláza boltban, elképesztő árréssel dolgoznak, már ha valaki vesz ott valamit. Sok üzlet csak pénzmosoda vagy unatkozó vállalkozó feleségek játszótere, akik el akarják hitetni magukkal, hogy ők üzletasszonyok.
pronyó 2011.10.04 23:24:24
@De gustibusaut bene, aut nihil: Rengeteg múlik az anyag fonásán és szövésén is. Nekem vannak kifejezetten szuper műszál tartalmú cuccaim, előnyük, hogy formatartóak, nem gyűrődnek annyira, gyorsabban száradnak, színtartóak, nem izzadok bennük, mint a pamutban, nem bolyhosodnak annyira, nem foszlanak.
A műszál tartalmú anyagok nekem kifejezetten bejönnek. A tiszta pamutról, gyapjúról én is azt hittem régen, hogy az a minőségi érzés, de sajnos nem.
A tiszta műszál nem mindig jó, de jártam már olyan éghajlatú vidéken, ahol a helyiek csak csóválták a fejüket a pamut pólóm miatt és nem értették miért jó abban izzadni, ami sose szárad meg a nagy párában. Mindenki full műszálban rohangált és nem voltak izzadtak, büdösek, én meg pamutban igen.
Tegnap este kezdődött el az AXN-en a Törvény embere avagy Justified második évada, az, amitől az amerikai kritikusok és a magyar sorozatjunkie-k is kollektíven letették a hajukat. A sorozat első évada is kiváló volt, de a másodikban a készítők és a szereplőgárda képes volt egy…..