Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSI

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves mindenki! Jól nézzék meg a képen szereplők arckifejezését és gyakorolják is egyben, mert a szokásos riposztoló párbeszédek meg szórakoztató helyzet- és jellemkomikum helyett mára bizony bután nézést, aggódást és tátott szájú hitetlenkedést osztottak nekünk. Kedves…..
hogyvolt 24 2x04 - 12:00-13:00 2007.10.15 06:51:00
Dél van. Persze ez nem azt jelenti, hogy Jack betér a Zöldfába és nyom a fejbe egy marhapörköltet. Áh, a fenét! Jack nem eszik, inni is csak akkor iszik, ha éppen vízben kínozzák, klotyóra se jár, nem tesz semmi olyat, mint a pórnép. Csak megy előre, mint egy buldog. Ő a…..
Bent vagyunk a kurva liftben, ott, ahol Meredith és Shep smárol, meg sírva picsog egymás vállára borulva, de nem most, mert ha jól követem az eseményeket, akkor Meredith párás szemei éppen nem tudják hová nézzenek, állatorvost vagy sebészt, így csak a narrátorhang darál adatokat…..
Az epizód saját hogyvoltjával indítunk: Bree, Orson és Andrew, Andrew és a fiúk, Mike és a kóma – aztán felébredünk. Pontosabban Mike tér magához, itt hagytuk abba ugye a múltkor. És ki van jelen? Edie, csak hogy rögtön lehessen kavarni. A riadólánc: NoName nővér, dr.…..
Mike magához tért a kómából. Ez a futótűznél is gyorsabb terjesztésre érdemes híreknek járó vörös kódot kapja a Lila akác közi lakók riadóláncában. Azt mondjuk elsőre nem értettem, hogy mi az isten haragjáért nem hívja senki egyből Susant a csoda ügyében, de aztán…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..
CSI 2007.10.05 10:10:57