Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anhel

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
Nőnapi első posztunkban a női önbizalmat erősítjük: Hugóval 20 nap után összejött a randi, ami egy 66 ezer HUF-os vacsora volt! Egyben rámutatunk arra, hogy hol van Aruba szigete. Itt. Még a legendás Koktél című Tom Cruise-filmben énekelte a Beach Boys, hogy Aruba, Jamaica ooo I…..
Szombat délutánra csak egy nagyon rövid lekoptató dumát mutatunk nektek, mert ezek mostanában hiányoznak, és ti is hiányoljátok. A legjobb a zárójeles mondat egyébként, ahogy a lány azért finoman megjegyzi. Tudván tudva.Az én szakitósdim...   A Pasimmal éjszakai fürdésen…..
Mai történetünknek is fontos tanulságai vannak, hiszen aki még nem próbált egyszerre több projektet futtatni (mint én), az nem tudja, milyen az, amikor filofaxban kell vezetni, ki, mikor érkezik. És a hasonló táncstílus is lebuktató tényező, még szerencse, hogy az én csípőmben…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..
anhel 2007.10.05 09:39:10
anhel 2007.10.05 09:42:51