Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bors75

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009-ben a születésnapomra nem kaphattam volna szebb ajándékot, mint két csíkot a terhességi teszten. Nagyon szerettünk volna kislányunknak testvért.  Az első trimeszter tökéletesen, a papírforma szerint zajlott. A gondok a 22. hét környékén kezdődtek korai méhkontrakciók…..
Bors75 2011.10.07 08:02:49
@rikitiki: Nem vontam kétségbe Piri néni tudását, nem is vonhatnám, hiszen nem ismerem. Ám azért én mégis annak a szakértőnek hiszek, aki napokkal előbb bekérte az összes leletet, papírt, hogy mire odaérünk a 2 órásra sikeredett megbeszélésünkre, alaposan felkészülhessen. Én itt nagyon pongyolán, egy-egy általam (laikusként) fontosnak tartott részletet kiemelve megválaszoltam egy kérdést. De az azért világos szerintem, hogy ez egy sokkal összetettebb, bonyolultabb folyamat, mint hogy egy kommentben le lehetne/kellene írni.
Bors75 2011.10.10 17:57:22
@tódór piroska:

Nem kívánok semmit, és senkinek (főleg egy blogon keresztül) bizonygatni, pláne nem elkeseredetten. Nem kívánok perelni. Továbbá nem kívánom azt olvasni, hogy egy 4 diplomástól kevesebb személyeskedést várnának e blogon, mert mi személyeskedés, ha nem ez? Nem kívánom azt sem, hogy 43. alkalommal is a szánkba adják azt, amit sohasem mondtunk, nevezetesen: "ők is hülye, lelkiismeretlen, hozzá nem értő kóklerek". Mert én ezt olvastam: "én hiszek a jó, nemes lelkű orvosokban és nővérekben, egészségügyi dolgozókban, akik semmi pénzért nem hagynák ott nehéz és gyönyörű munkájukat. Rengeteg ilyen van hál'istennek." Az éterrel lenne gond?

Végül nagyon nem kívánom ezt a történetet senkinek tapasztalati szinten.

És utoljára: nem kívánok tovább ismeretleneknek magyarázkodni. Semmiképp nem ez volt a poszt célja.