Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ápoló Grazból (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ápoló Grazból (törölt) 2011.11.09 18:50:36
ápoló Grazból (törölt) 2011.11.09 19:57:26
Varánusz Fotelnácik háborúja 2011.11.01 05:36:00
Szerencse, hogy van nekünk ez a csurkapistánk. Igen kedves Feleim, szerencse, mert kiragadott a négynapos punnyadásból, amikor az ember egyéb bokros teendői mellett hajlamos azzal tölteni az idejét, hogy a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozza. Jó is ilyenkor egy…..
ápoló Grazból (törölt) 2011.11.01 23:31:22
@a szív fészkei:
A Bp.-i lakása arra van.... :)))
Itt is, ott is őt - csak őt - ápolom. Nemsokára megyünk, végleg.
ápoló Grazból (törölt) 2011.11.01 23:44:42
@a szív fészkei:
Tudod, a turul felé kerülni, az nekem el camino..;)))
Fárasztó, de lelki hozadéka van. Ha kimenekítem ŐT az országból:), ott kinn a madár nagyon fog nekem hiányozni.:(
ápoló Grazból (törölt) 2011.11.02 00:36:17
@Vincenzo90:

Az Jobbik Alföldi elleni tüntetése a NSZ-nál nem jött össze, mert akiket odavártak, nem találták meg a színházat.
A Jobbik országgyűlési képviselője a parlamenti felszólalásában még a János vitéz szerelmének nevét is rosszul mondta (Jancsi és Juliska).

Neked tényleg az az álmod, hogy színpadon lásd azt, amit Dörner a pályázatában leírt?

Alföldinek soha egyetlen szélsőséges megnyilatkozása nem volt. Miért ne igazgathatná pont a Nemzeti Színházat? Milyen érv van ellene? Hogy nem jobbos? Vagy a nemi identitása? Az ugye mindössze egy biológiai adottság.Szigorúan magánügy.

Nem gondolom, hogy a művészeti intézményeket dekázva kellene osztogatni jobbra és balra. Csak a művészi érték lehet a mérce, nem a politikai pártállás.
Javaslom, hogy nézz meg néhány előadást a nemzetiben. Például a Vadászjelenetek alsó-Bajorországban címűt. Meg fogsz békélni Alföldivel: az élmény alapján. Kívánom.
(Használati útmutató: aki szeretné egy szembarátabb felbontásban is megnézni a képeket az kattintson rájuk, és miután alaposan megnézte használja a böngészője "Vissza" gombját a poszthoz való visszatéréshez, mert mi még mindig nem lettünk szorgalmasabbak.)   A magyar…..
ápoló Grazból (törölt) 2011.11.01 22:35:12
@Pásztörperc:
"Most kéne abbahagyni , elfutni, elrohanni,
...
Boldog vége ennek úgyse lesz, ...." )))
Talán már kiderült: egyáltalán nem vagyok híve annak, hogy a bizonytalan jövővel kapcsolatban biztos kijelentéseket tegyünk. Ma még felelősséggel nem lehet kijelenteni, hogy a második Orbán-kormány képtelen lesz teljesíteni vállalásait, és nem lesz esélye arra, hogy a ciklus…..
Pszt! Hallod, gyertek már közelebb, ne kelljen kiabálnom.... Na, izé...hallottátok ti is? Hogyhogymit? A Bajnai titkosított paktumban összeáll a Gyurcsánnyal, kirántják az LMP-t Schiffer alól, lenullázzák a zemeszpét, kiteregetik Puch minden bűnét, és levadásszák az összes…..
Orbán Viktor egyesítette tegnap a szocialista pártot, és politikai rocksztárt faragott Gyurcsány Ferencből. Sokan sokféle módon várták a tegnapi napot. A jobberek dédelgették az ügyészségről kifelé már láncon vezetett Gyurcsány képét, akit odabent megfingattak jó…..
ápoló Grazból (törölt) 2011.10.04 14:15:53