Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susogoszel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken és ma egy-egy idős asszonyt támadtak meg Bicskén - értesült a Bicskei Szó. Egyiküket bántalmazták is, mindkettőjük nyakából ékszereket téptek ki Bicske alsón és a Telepen.   Egyikük, aki Aradi Vértanúk utcai lakos - pénteken Bicske alsó felüljárójának B…..
susogoszel 2013.05.10 13:09:05
Első kérdésem:
miért én alkalmazkodjak azokhoz akik több éve nem képesek alkalmazkodni hozzánk? miért ne hordhatnék nyakláncot a nyakamban? ő hordhat fuxokat, meg 10 kiló aranyat a nyakában? Amíg mi dolgozó emberek tartjuk el őket addig nekik nincsenek jogaik, mert semmit nem tesznek senkiért, csak lopnak, csalnak, gyilkolnak...

Nem hiszem el egyszerűen, hogy erre nincsen semmi megoldás. Nem vagyok egyik politikai párt szimpatizánsa, szimplán tudok gondolkodni. Sokszor járok a városban, sokszor tolnak le a járdáról még a kisebbségi nők is, akiket aztán végképp nem értek mert nekik kellene példát mutatni a gyerekeiknek figyelemből; de amíg ő b*szik arrébb menni egy vékony járdán hogy mindenki normálisan elférjen és a másik hülyének aki szembe jön ne kelljen az autó elé ugrani hogy ne fejeljék le egymást a járdán addig a gyerek sem fog mást látni és gondolni amíg a szülei nem változnak. Múltkor velem szembe jött egy kb. 20-21 éves szőke hajú lány az utcán(ő nem kisebbségi volt, csak hogy más példát is írjak), 15 cm volt közöttünk amikor óhajtott arrébb menni, hogy ne menjünk egymásnak. És mit csinál?Basszus elkezd vigyorogni magába, h*lye vagy lányom?! Nem vagyok vénlány, 25 éves múltam, van munkahelyem (még), szakmám is. Nem értem, hogy nekem miért kell legalább 8-10-12 évet dolgoznom azelőtt mielőtt családot alapítanék; és másnak miért nem kell?! Ő miért teheti meg azt hogy él és virul, semmi stressz nem éli, csak pottyantja nyakra-főre a kölyköket. Ne mondják nekem azt hogy ők szeretik a gyerekeket! Én is szeretem a gyerekeket; én is szülhetnék 25 évesen; de hova, mire? Olyan marha büszkék magukra és a családjukra, hogy már van gyerek, sőt van ahol már 3 is; én meg reggel 8-tól 5-ig dolgozik mint a marha hogy ők otthon lógassák a lábukat? Igazuk volt azoknak akik elmentek külföldre dolgozni és ott is maradtak. Amíg ezeken a dolgokon nem változtatunk addig nem is fog semerre sem mozdulni az ország jövője. Nem a homokba kellene dugni a fejeket hanem körbenézni kéne.Biztos van normális, dolgos kisebbségi család is, de sajnos még olyannal nem találkoztam.

Csak jó érzés lenne, ha nem nekem kellene elköltöznöm, elmenekülnöm onnan ahol felnőttem és ahol élni akarok mások miatt, mert ők nem tudnak normálisan viselkedni. Szeretném, ha a gyerekeim itt nőnek fel, de így?!
Eddig itt egy szülői levél szerepelt, amelynek írója arra kért bennünket nem egészen egy nap után, hogy a továbbiakban ne szerepeljen levele a nyilvánosság előtt, mert Bárányos József az iskola igazgatója biztonságot, odafigyelést ígért az ő gyermekének is.   A…..
susogoszel 2012.03.08 12:09:41
Mélységesen megrendített a kétségbeesett anyuka levele. Nem vagyok egy vén csont, több mint 10 éve már hogy elballagtam az általános iskolából; de fel nem tudom fogni mennyire eldurvult a helyzet azóta.
A mi időnkbe is voltak "nemzetiségiek", de talán akkor még a diákok tisztelték a tanárokat?! Abszolút nem tartom jó megoldásnak a szm és a drága politikusok részéről, hogy félévente rendeznek egy találkozót és SEMMI nem változik!! Mi az hogy a mai világban nem lehet megbüntetni egy tanulót, ha eltöri az osztálytársa kezét/ujját/bármilyét??? Biztos vannak olyanok akiknek van pénze más városba küldeni a gyereket tanulni, de mi van azokkal akiknek nincs rá anyagi keretük, vagy nem tudják megoldani a gyerek utaztatását??? Tűrjenek? Meddig várunk még? A szülők 10-12 órákat dolgoznak, hogy megtudjanak élni, mások meg azért nem mennek dolgozni, mert a segélyből jobban meglehet élni, mint a fizetésből??Nem hiszem, hogy mások lennének ők, mint mi. Ha egészséges miért nem jár dolgozni? Csak a hülye magyar stresszelje magát a munkahelyen, aztán 50 évesen haljon meg?? Miért mi dolgozunk más egészséges ember helyett, amikor ő is megtehetné azt?! Miért ülünk ölbe tett kézzel, és nézzük végig, hogy a gyerekeink féljenek az elnyomásban?? Mivel különbek ők, hogy ezt megengedhetik maguknak? Amíg egy magyar házaspár 5-ször meggondolja hogy mikor gyarapodjon a család, ők már 17 évesen a szülészeten vannak... A magyar meg ki megy külföldre és ott dolgozik, hogy megtudja teremteni az anyagi feltételeit a családnak, mert támogatást semmit nem kap...

Nem veszi észre a sok bicskei politikus, hogy a többség bicskei inkább a katolikus iskolába íratja be a gyereket, csak hogy elkerüljék az ilyen dolgokat??

Örök optimista énem bízik abban, hogy azért vannak kivételek.. neki(k) tiszteletem!

Hangsúlyozom nem vagyok jobbikos, se jobbos, se balos, se semmilyen... csak egy magyar fiatal aki unja hogy azért kell dolgoznia, hogy mások otthon üldögéljenek a kapuban...

Csak annyit kérek minden bicskeitől magyar/nemzetiségi /bármilyen származásúnak is vallja magát, gondoljátok végig:

Ti tényleg így akartok élni?!